Cars Hill Climb Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
776 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Cars Hill Climb Race zorlu yollarda ilerlemeye ve aracımızı dengede tutmaya çalıştığımız bir oyun.

Cars Hill Climb Race bol engebeli arazilerde ilerlemeye çalıştığımız zorlu bir oyun. Android tablet ve akıllı telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda farklı tipte araçlarla yol almayı ve bize verilen görevleri yerine getirmeyi amaçlıyoruz.

İyi bir fizik motoruyla donatılan oyunda farklı görevler ve farklı arazi tipleri mevcut. Dolayısıyla hiçbir bölüm bir öncekinin aynısıymış gibi hissettirmiyor ve bu da oyuna süreklilik kazandırıyor. Oyunun tek hoşumuza gitmeyen yanı grafikleri. Açıkçası biraz daha iyi grafikler olmasını beklerdim fakat anladığım kadarıyla üreticiler bu grafik stili ile farklı bir atmosfer yaratmayı amaçlamış. Elbette bu noktada hedef kitlenin yorumları önemli fakat göze batan kötü bir nokta yok gibi.

Oyun aracımızı gaz ve fren pedallarını kullanarak hareket ettiriyoruz. Bu noktada dengeli bir şekilde ilerlemeye gayret göstermeliyiz. Aracımızın pozisyonu, arazinin yapısıyla uyum içerisinde olmalı aksi takdirde kaybedebiliriz.

Genel olarak ortalama seviyelerde yer alan Cars Hill Climb beklentilerini fazla tutmayan oyunseverler için keyifli bir seçenek olabilir. Bu tarz oyunlar oynamaktan hoşlanıyorsanız bu oyundan da keyif alacaksınız demektir.

Emircan Erdoğan

Cars Hill Climb Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Cars Hill Climb Race oyununda engebeli yollarda benzininiz bitmeden bitiş noktasına ulaşmanız gerekiyor.

Cars Hill Climb Race, fizik tabanlı beceri gerektiren yarış oyunları arasında. Engebeli yollarda farklı türde araçlarla bitiş noktasına varma mücadelesi verdiğimiz oyunda yarıştığımız araçların parçalarını değiştirme şansına da sahibiz.

Oynanış olarak Hill Climb Racing oyununa oldukça benzeyen Cars Hill Climb Race’de tamamen hayal ürünü olduğu belli olan pistlerde tek başımıza yarışlara katılıyor, verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Yarıştığımız tüm yollar oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere engebeli yani oldukça girintili çıkıntılı yapıda. Bu yollarda ilerleyebilmek ise son derece zor. Gaza fazla yüklenirsek aracımızla birlikte tepe taklak geliyor, sakin bir şekilde ilerlersek yüksek yerleri geçmekte aracımız zorlanıyor veya benzin bitebiliyor. Başlangıç noktasından bitiş noktasına sağ salim varabilmenin tek yolu ne çok sakin ne de çok çılgın gitmek diyebilirim.

Gündüz ve gece zorlu yarışlarda başarı elde etmek için ter döktüğümüz oyunda kazandığımız altınları kullanarak aracımızı yükseltebiliyoruz ki daha uzun mesafeye gidebilmek için kesinlikle garaja uğramanızı tavsiye ederim. Altınlarımızı harcayabildiğimiz diğer bir nokta da dükkan. Dükkanda yeni arabalar sergileniyor; dilerseniz aralarından seçim yaparak mevcut aracımızı değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Zombie Race

    The Zombie Race, Hill Climb Racing oynanışı sunan zombili yarış oyunu.
  • Hill Climb Race 3D 4x4

    Hill Climb Race 3D 4x4, ortalama özelliklere sahip olan bir arazi aracı simülasyonu.
  • Hill Climb Racing APK

    Hill Climb Racing APK'da, yokuş yukarı aracınızla tırmanın ve en uzağa sürmek için mücadele edin.
  • Hill Climb Truck Racing : 2

    Hill Climb Truck Racing: 2 aksiyon dozu yüksek eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Extreme Hill Climb Parking Sim

    Extreme Hill Climb Parking Sim, birbirinden güçlü arabalarıyla birlikte zorlu yolları aşmanızı amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Hill Climb Racing 2 APK

    Serinin ikinci oyunu Hill Climb Racing 2 APK, çevrimiçi bir şekilde dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla yarışmanıza olanak tanıyor.
  • 4x4 Hill Climb Offroad

    4x4 Hill Climb Offroad mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir 4x4 simülatörüdür