Cava Racing

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Umber Games, iOS işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir yarış oyunu.

Cava Racing, bir yarış oyunundan bol miktarda aksiyon görmek isteyenlere hitap eden bir Android oyunu. Hız duygusunu arabalardan farklı araçlarla da yaşamanın mümkün olduğunu kanıtlayan bir yapıya sahip olan Cava Racing'te kontrolümüze bir robot veriliyor ve bu robotu virajlı yollarda ilerletmeye çalışıyoruz.

Looney Tunes'daki Marvin the Martian karakterine benzeyen bu robotun tek bir amacı var; hiçbir yere çarpmadan ilerlemek ve bölümlere serpiştirilmiş olan tüm puanları toplamak. Bu noktada devreye biz giriyoruz ve karaktere bu macerası esnasında yardımcı oluyoruz. Kuşbakışı kamera açısına sahip olan oyunda 60 fps görüntü oranı sunuluyor. Bu da daha akıcı ve yumuşak bir yarış oyunu deneyimi yaşamamızı garantiliyor. Fps oranına ek olarak oyunda ilginç tasarımlı, sürreal görsellere yer verilmiş.

Bu kategoride yer alan diğer oyunlarda da görmeye alıştığımız gibi Cava Racing'te de farklı amaçlara hizmet eden bonuslar ve güçlendiriciler var. Zaman zaman beklenmedik derecede zorlaşan bölümleri bonuslar aracılığıyla daha kolay geçebiliyoruz.

Genel oalrak başarılı bir çizgide ilerleyen Cava Racing, farklı ve orijinal bir yarış oyunu oynamak isteyen herkesin mutlaka göz atması gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Cava Racing

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Cava Racing, iPhone ve iPad cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış, aksiyon dozu yüksek bir beceri odaklı yarış oyunu.

Cava Racing, iOS işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz, aksiyon dozu yüksek bir yarış oyunu olarak öne çıkıyor.

Yarış oyunu olmasına rağmen spor arabalar yerine daha farklı bir konsepti öne çıkaran Cava Racing'de tehlikeli platformlar üzerinde durmadan koşan bir robotun kontrolünü ele alıyoruz. Kuş bakışı kamera açısına sahip olan Cava Racing'de kontrolümüzdeki robotu bol virajlı yollarda ilerletmeye ve bu esnada rastgele serpiştirilmiş olan puanları toplamaya çalışıyoruz.

Oyuna girdiğimiz zaman etkileyici bir grafik konseptiyle karşılaştık. Modellemeler ve animasyonlar, kaliteli bir mobil oyundan beklenen seviyede yer alıyor. Bu atmosferi destekleyen en önemli detaylardan birisi de oyunun 60 fps görüntü sunması. Bu detay oyunun son derece akıcı bir çizgide ilerlemesini sağlıyor.

Yarış oyunu olmasına paralel olarak Cava Racing'de bölümler esnasında avantaj elde etmek amacıyla kullanbileceğimiz çok sayıda bonus ve güçlendirici bulunuyor. Geçmekte zorlandığımız bölümlerde sunulan bonusları kullanarak avantaj elde edebiliyoruz.

Cava Racing'e dilersek Game Center hesabımız ile bağlanabiliyor ve arkadaşlarımıza karşı mücadele edebiliyoruz. Alacağımız skorlarla birlikte adımızı skor tablolarının en üst noktasına yazdırabiliriz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing APK

    CSR Racing APK Android araba yarışı oyunları arasında ve oldukça popüler. 100'ün üzerinde lisanslı arabayla drag yarışlarına katılıyorsunuz.
  • Racing Xperience APK

    Racing Xperience APK, 180'den fazla araçla farklı sürüş deneyimleri yaşayabileceğiniz bir yarış simülasyonudur.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Racing Master APK

    mobil oyunculara gerçekçi bir yarış deneyimi sunan Racing Master APK'da, gerçek hayattaki araçları satın alın ve diğer oyuncularla mücadele edin.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Police Drift Racing

    Police Drift Racing Android oyununda arabayı kaydırarak polislerden kaçıyoruz.