CC File Transfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17,921 TOPLAM İNDİRME
0.63 MB DOSYA BOYUTU

CC File Transfer, bilgisayarlar arasında hızlı ve kolay yoldan dosya transferi yapmanızı sağlayan başarılı bir yazılımdır.

CC File Transfer, düzenli olarak bilgisayardan bilgisayara dosya transferi yapan kullanıcılar için hazırlanmış web tabanlı bir dosya aktarım yazılımdır. Program güvenilir ve hızlı olmasıyla kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

CC File Transfer, FTP sorunlarını ve E-Posta sınırlamalarını ortadan kaldıracaktır. Basit arayüzü ve sürüle bırak yönetmiyle dosya transferi işlemlerinizi inanılmaz derecede hızlı şekilde gereçekleştirebilirsiniz.

Programın güzel özelliklerinden bir diğeriyse TCP/IP kullanarak internet veya ev ağı üzerinden de dosya transferine imkan vermesidir.

CC File Transfer ile Windows'tan Linux'a dosya transferini bile gerçekleştirebilirsiniz. Eğer dosya transferi için bir yazılıma ihtiyacınız varsa CC File Transfer tam aradığınız program olabilir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DVDFab File Transfer

    DVDFab File Transfer, dönüştürülen dosyalarınızı iPod, PSP ve Zune cihazlarınız üzerine transfer edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Adobe Dreamweaver CC

    Adobe Dreamweaver CC, kod karmaşası içine girmeden kendi web sitelerinizi hazırlayabileceğiniz profesyonel bir web tasarım programıdır.
  • Adobe Flash Professional CC

    Adobe Flash Professional CC, profesyonel bir şekilde kendi animasyonlarınızı hazırlayabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz güçlü bir animasyon programıdır.
  • FreshFTP 3.50

    Fresh FTP(File Transfer Protocol), webmaster'ların sunuculara web içeriği (html, grafik, sql yedekleme dosyası, website istatistikleri...) yüklemesini sağlar.
  • Abacre Web Site Uploader 1.3

    Bir FTP (File Transfer Protocol) programı olan Abacre Web Site Uploader ile hazırladığınız web sitenizi,sunucuya ulaştırma görevini yapmaktadır.
  • Personal File Share

    Personal File Share yerel ağ üzerinde HTTP protokolünü kullanarak dosya paylaşabileceğiniz bir yazılımdır.
  • Bigasoft iPod Transfer

    Bigasoft iPod Transfer programı, iPod şarkılarını bilgisayarınıza aktarmanızı sağlar.
  • Windows File Analyzer

    Windows File Analyzer, Windows tarafından kullanılan özel dosyaları çözer ve analiz eder.