CD-DVD Icon Repair

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,268 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda CD ve DVD sürücüleriniz ortadan kaybolduysa geri getirmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

CD-DVD Icon Repair programı bilgisayarınızda bulunan CD ve DVD sürücülerin ikonları kaybolduysa ve Windows'a sürücülerinizi tanıtmakta sıkıntı yaşıyorsanız kullanabileceğiniz ücretsiz programlardan bir tanesi. Özellikle donanımlarda yaşanabilecek sorunlar ve virüs saldırıları neticesinde gerçekleşebilen bu durum zaman zaman can sıkıcı olabiliyor.

Bilhassa DVD sürücünüz çalışır halde olmasına rağmen bu sorunun yaşanması kullanıcıların elini ayağını kitleyebiliyor. Bu sorun neticesinde yeniden Windows kurmak istemiyor ve donanımlarınızı da takıp çıkarmak istemiyorsanız CD-DVD Icon Repair programına göz atabilirsiniz.

Programı kullanırken tek yapmanız gereken arayüzde yer alan "Repair" butonuna basmak ve bilgisayarınızı yeniden başlatmak. İşlemi yapmadan önce cihazınızın firmware'ını da güncellemeniz daha etkili olacaktır.

Ayrıca CD ve DVD sürücülerin Autorun bilgilerini de sıfırlayan program, böylece sürücüde bir virüs mevcutsa bunun daha fazla yayılmasına engel oluyor. Kullanımı kolay ve çok basit bir arayüze sahip olan programı güvenle kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Folder2Iso

    Bilgisayarınızda bulunan klasörleri kolayca ISO sanal CD/DVD dosyaları haline getirmek için ücretsiz olan bu programı deneyebilirsiniz.
  • MediaProSoft Free CD DVD Burner

    MediaProSoft Free CD/DVD Burner CD ve DVD'nizdeki müzik, video, resim, oyun ve diğer verilerinizi yazdırmanız için tasarlanmış küçük bir araçtır.
  • idoo DVD Ripper Free

    idoo DVD Ripper Free ile DVD disklerinizi kolayca AVI, MP4 ve diğer popüler video ve ses formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • DVD Author Plus

    DVD Author Plus ile her tür CD/DVD işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. CD/DVD yazdırma, kopyalama, yedek alma ve daha fazlası.
  • Free CD DVD Burner

    Free CD DVD Burner, tüm kullanıcılar için kolay kullanımlı bir CD/DVD yazma çözümü sunan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free Easy CD DVD Burner

    Ücretsiz bir CD/DVD yazma uygulaması olan bu uygulama ile çok kolay bir şekilde ses veya farklı formatlardaki her türlü dosyanızı CD veya DVD'lere yazdırabilirsiniz.
  • AmoK CD/DVD Burning

    Küçük boyutlu ve kolay bir kullanıma sahip program ile CD ve DVD oluşturabilir, bütün medya uzantılı dosyaları CD veya DVD'ye sorunsuzca yazdırabilirsiniz.