CD Label Maker

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11,752 TOPLAM İNDİRME
2.19 MB DOSYA BOYUTU

CD veya DVD etiketleri yaratmak isterseniz kesinlikle ihtiyacınızı karşılayabilecek olan bu programı denemenizi öneririz.

Artık kendi CD ve DVD kapaklarınızı, etiketlerinizi yaratabileceksiniz. Üstelik sadece bir kaç dakika içerisinde. Bir müzik CD'si yarattıktan sonra onun bir de kendine özgü kapağı veya etiketi olması arşiviniz açısından oldukça yararlı olacaktır tabiki. Veya arkadaşınıza kendi yarattığınız bir CD kapağına sahip bir CD götürdüğünüzde bir farklılık yaratmış olacaksınız kesinlikle. İşte bu yüzden bu program tam size göre. CD kapağının üzerine istediğiniz her türlü baskıyı, ismi, şarkı isimlerini aklınıza gelebilecek herşeyi bastırabilmeniz için size tasarımlar yaratma imkanı verir.

Ayrıca DVD etiketi yaratmanız için de kullanabileceğiniz bu program ile arkadaşlarınız arasındaki popüleriteniz oldukça artacaktır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic ISO Maker

    Magic ISO Maker ile .iso, .bin, .img, .uif gibi CD/DVD imaj dosyaları yaratabilir, düzenleyebilir, ve boş medyalar üzerine yakabilirsiniz
  • Video DVD Maker PRO

    DVD Maker Pro programı CD ve DVD oluşturmanın yanında ISO biçimindeki gelişmiş imaj dosyalarını da DVD'ye kopyalayabilme özelliğine sahiptir.
  • Wall Photo Maker

    Wall Photo Maker ile resimlerinizi daha büyük olarak yazdırabilirsiniz...
  • Free GIF 3D Cube Maker

    Free GIF 3D Cube Maker resim dosyalarınızı kullanarak animasyonlu üç boyutlu küpler hazırlayabileceğiniz bir grafik uygulamasıdır.
  • Patchwork Maker 2.1

    Patchwork Maker ile herhangi bir resmi, seçtiğiniz diğer resimlerin oluşumundan meydana gelmiş gibi gösterebilirsiniz ...
  • Free Color Splash Maker

    Free Color Splash Maker, resim dosyalarınıza sıçrama efektleri ekleyebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Free Gif Collage Maker

    Free Gif Collage Maker adlı basit yazılım sayesinde kolayca GIF formatında kolajlar oluşturabilirsiniz.
  • Free GIF Face Off Maker

    Free GIF Face Off Maker ile fotoğraflar üzerindeki kişilerin yüzlerini değiştirebilir ve yüzlere animasyonlar ekleyebilirsiniz.