Cemre Karınca İlk Öğretim Programı [BETA]

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,055 TOPLAM İNDİRME
11.2 MB DOSYA BOYUTU

İlköğretim okullarında okul içi tüm işlevlerin kolayca ve rahatlıkla yapılabileceği...

Üretici açıklaması
İlköğretim okullarında okul içi tüm işlevlerin kolayca ve rahatlıkla yapılabileceği, dönem sonu ve dönem içi tüm belgelerin çağın gereksinimlerine uygun olarak bilgisayar yardımıyla hazırlanması için yapılmış eşsiz bir okul yönetim programı. Devamsızlık raporları, velilere gönderilecek mektuplar ve istatistikler, Fotoğraf tarama ve fotoğraflı listeler alma, CD ve İnternet versiyon yenileme, MS Word ve MS Excel`e veri aktarımı Verilerin günlük olarak yedeklenmesi, Kullanıcı adı ve şifre ile giriş, veli, öğretmen, nüfus, devamsızlık ve not bilgileri, sınıf ve ders analiz ve tabloları, Mezuniyet işlemleri, dönem ve yıl sonu listeleri ve işlemleri, Karne, teşekkür, takdir, diploma, etiket, öğrenim ve öğrenci belgeleri, Geçmiş yılları da kapsayan not ve ortalama hesaplamaları, Sınırsız arşivleme imkanı
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NonStop e-Okul Resim Küçültme Programı

    NonStop e-Okul Resim Küçültme Programı, okul sektörü için özel olarak geliştirilen ve çok sayıda gelişmiş özelliğe sahip olan yararlı bir yazılım.
  • Cemre Tuğra Ön Muhasebe Programı

    Cemre Tuğra Ön Muhasebe Programı ile ön muhasebe işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz
  • Etüt Takip Programı

    Pratik bir şekilde konu etütleri oluşturup, öğrencileri etüte ekleyebileceğiniz ve etkin raporlar oluşturabileceğiniz kullanışlı bir eğitim programı.
  • Eğitim Otomasyon Programı

    Bütün eğitim kurumlarının rahatlıkla kullanabileceği ve eğitim kurumlarının işlerinin birçoğunu yapabilme işlev ve kapasitesine sahip bu otomasyon program sayesinde okul ve dershaneler puan hesaplamalarını, Öss ve Oks hesaplamalarını, b
  • Yıllık Plan Hazırlama Programı

    Öğretmenler için hazırlanmış, ücretsiz ve de Türkçe yıllık plan hazırlama programı...
  • Zilenyum (Zil Programı)

    Türkiye'de okullar tarafından çok tercih edilen, gelişmiş özelliklerle donatılmış, bilgisayar kontrollü bir okul zil programı.
  • Okul ve Dersaneler için Zil Programı

    Zil Programı, Okul ve Dersaneler için tasarlanan, ders ve teneffüs saatlerinde zil çalmasını sağlayan gelişmiş bir uygulamadır.
  • AGSoft Çocuk Doktoru Programı 4.6

    Doktorların işine yarayacağı bir program.