CetaSoft Muhtar

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,976 TOPLAM İNDİRME
9.74 MB DOSYA BOYUTU

CetaSoft Muhtar, bir muhtarın görev yaptığı bölgedeki vatandaşların tüm kimlik ve ikamet bilgilerini kaydedebileceği ve resmi belgeleri kolayca hazırlayabileceği programdır

Üretici firmanın açıklaması:CetaSoft Muhtar Programını kullanarak muhtarlığını yaptığınız mahalle ve köyde ikamet eden tüm kişilerin kimlik ve adres bilgilerini kaydedebilir, kayıtları son derece kolay bir şekilde bulabilirsiniz.
Kayıtlı kişileri baz alarak sadece bir butona basarak resmi belgeler hazırlayabilirsiniz.

Program ile hazırlayabileceğiniz resmi belgeler :

İkametgah senedi
Nüfus cüzdanı örneği
Konutta kalanlara ait kimlik bildirme belgesi (Form-5)
Medeni Hal Belgesi
Sağ / Dul belgesi
Nüfus cüzdanı talep belgesi (Zayi Belgesi)
Yokluk belgesi
Fakirlik belgesi
İyi durum kağıdı
Evci kağıdı
Nakil belgesi
Ölüm ilmuhaberi

Kelime İşlem Programı ile profesyonel belgeler hazırlayabilir, belgelerinize resim, Excel ve Word belgeleri ekleyebilirsiniz. CetaSoft Muhtar veritabanını baz alarak adres bilgilerinizi hazırlayacağınız şablon belgelerinizde birleştirebilirsiniz. (Mail merge).

PROGRAMIN GENEL ÖZELLİKLERİ... Program Windows tabanlıdır ve Windows 95 veya üstü   32 veya 64 bit işletim sistemlerinde çalışır.Kullanıcı arabirimi, klavye veya mouse'u minimum kullanımla maksimum sonucu elde edebilecek ve Windows'un tüm grafik arabirim, mouse ve multitasking özelliklerini kullanacak şekilde tasarlanmıştır. Pek çok işlem sadece Enter a basmak kadar kolaydır.  Programda bir Microsoft veritabanı formatı olan Access veritabanı ve sorgulamalarda SQL veritabanı sorgulama dili kullanıldığından, bilgiye çabuk ve ayrıntılı biçimde ulaşabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • E.B.S Muhtar Asistan 7.3.6

    E.B.S. Muhtar Asistan Muhtarlar için tasarlanmış, mahallede ikametgah edenlerin kayıtlarının tutulabileceği bir programdır. Bilgileri, bilgisayar ortamında saklamak ve gerektiğinde çok hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen muhtarlar için hazı
  • CetaSoft Veteriner

    CetaSoft Veteriner, özellikle büyükbaş hayvan sağlığını takip eden veteriner klinikleri için hazırlanmış olan kapsamlı bir programdır.
  • Beto Muhtar Otomasyonu

    Bütün muhtarların rahatlıkla kullanabileceği bir otomasyon.
  • CetaSoft Ekstra Paket

    Bu program kuyumcular için tasarlanmış bir programdır . Bu programla barkod dahi yapabilirsiniz...
  • CetaSoft BarStok

    Bir kuyumcunun malları için kolayca barkod etiketleri hazırlayıp stoklarını basitçe takip edebileceği, satışlarını izleyebileceği bir programdır.
  • Siyasi Parti Örgüt Yönetimi Programı 3.0

    CetaSoft Parti, bir siyasi partinin İl, ilçe veya Belde örgütlerindeki üye bilgilerinin ayrıntılı takibini, üye bilgilerinin değişik kriterlere göre listelenmesini, üyelerle yazışmaların gerçekleştirilmesini, örgütün hesaplarının iz
  • ASOZA Muhtar Otomasyon 5.7

    Asoza muhtar otomasyonu size muhtarlığı en geniş yelpazeden yapabilme imkanı sağlar. Üstelik benzerlerinden çok daha üstün ve kullanışlı. Sade arayüzü ile kolay kullanım sağlar ve muhtarlık işlemi için her türlü özelliğe sahiptir.
  • CetaSoft Adres 5.0

    CETASOFT ADRES 5.0, her bilgisayarda yüklü olması gereken, her kullanıcının ihtiyacı olan adres, telefon ve kişisel bilgileri kayıt altına alan bir veritabanı programıdır.