Chameleon Startup Manager Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
682 TOPLAM İNDİRME
3.17 MB DOSYA BOYUTU

Chameleon Startup Manager Lite Windows açılışını kontrol edebilir ve hızlandırabilirsiniz

Chameleon Startup Manager Lite bilgisayarını her açıldığında Windows ile birlikte başlayan programları ve hizmetleri takip ve kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir Windows açılışı kontrol programıdır.

Bilgisayarınıza yüklediğiniz programlar ve uygulamalar Windows başlangıcında isteğiniz dışında aktifleşebilmektedir. Ayrıca virüs ve kötü amaçlı yazılımlar başlangıçta aktifleşen modüllere sahiptirler ve diğer başlangıç öğeleriyle birleşince sistemi ciddi anlamda yormakta, bilgisayarınızı yavaşlatmaktadır. Bu noktada Chameleon Startup Manager Lite kullanarak bu programları devre dışı bırakabilir ve bilgisayar hızlandırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgisayarınızın kararlı çalışmasına katkıda bulunan Chameleon Startup Manager Lite Windows açılışı hızlandırma yeteneğinin yanında başlangıç kurallarında yapılan değişiklikleri de sürekli olarak takip eder ve yeni bir öğe başlangıca eklendiğinde sizi uyarır.

Chameleon Startup Manager Lite Windows açılışında seçeceğiniz görevleri başlatmayı ve bu görevlerin başlangıç şartlarını belirlemeyi mümkün kılar. Bu sayede Windows açılışı tam olarak kontrolünüz altına girer.

Ücretsiz olan Chameleon Startup Manager Lite açılış hızlandırma işlemini gerektiği gibi yerine getiren ve sürekli kontrol imkanı sunan başarılı bir programdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • StartUp Actions Manager

    StartUp Actions Manager ile Windows açılışını yönetebilirsiniz
  • StartUp Manager

    StartUp Manager ile bilgisayarınızın açılışı sırasında başlatılan uygulamaları düzenleyebilirsiniz.
  • T3 StartUp Manager

    T3 StartUp Manager, Windows başlangıcında çalışan programları ve uygulamaları yönetebileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Simnet Startup Manager

    Simnet Startup Manager ile Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları etkisizleştirebilirsiniz.
  • Synei Startup Manager

    Bilgisayarınızın açılışında devreye giren programları ve servisleri yönetmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Puran Startup Manager

    Windows'un başlangıcında açılan programları değiştirmek ve aktive-deaktive etmek için bu ücretsiz programı indirebilirsiniz.
  • EF StartUp Manager

    Windows başlarken birtakım programlar çalıştırılır. Bunların bazıları her gün kullandığımız programları içerse de bazılarını kullanmaktan kaçınırız ya da bazıları isteğimiz dışında yüklenir.
  • Quick Startup

    Quick Startup bilgisayarınızın başlangıcı sırasında otomatik olarak çalışmaya başlayan programları yönetmek için ücretsiz ve kolay kullanımlı bir araç.