C.H.A.O.S

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
974 TOPLAM İNDİRME
169 MB DOSYA BOYUTU

C.H.A.O.S, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir helikopter savaşı oyunu.

C.H.A.O.S, Windows 8.1 üzeri hem tablet hem de bilgisayarınızda rahatlıkla oynayabileceğiniz helikopter savaşı oyunları arasında. ABD, Rusya ve Avrupa ülkelerinden elinden çıkmış popüler helikopterleri kullandığımız ve oldukça zor görevleri tamamlamız gereken oyunda aksiyon bir dakika bile eksik olmuyor ve kısa sürede saran bir oynanış sunuyor.

Windows kullanıcılarına ücretsiz olan C.H.A.O.S süper, şahane grafikler sunmasa da çok zevkli bir oyun diyebilirim. Savaş oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız savaşın havada gerçekleştiği bu oyuna çok hoşunuza gidecek. Oyundaki amacımıza gelecek olursam; Güçlerini kaybetmiş diktatörler tarafından kurulan çok gizli bir organizasyon olan CHAOS’un dünyada egemenliği sağlamak adına yaptıkları saldırıları durdurmaya, kaosun dünya geneline yayılmasını engellemeye çalışıyoruz.

Kiralık tutulan bir pilotu canlandırdığımız oyunda kullanabildiğimiz helikopterler arasında Boening AH-64 Apache, Sikorsky UH-60 Black Hawk, Hind, Kamov Ka-52, RAH-66 Comanche gibi tanınmış isimler yer almakta. Ancak bunlardan hiçbiri oyunun başlangıcında açık değil. Oyun esnasında düşman helikopterlerini indirerek kazandığımız rütbe ve tecrübe puanı neticesinde yeni helikopterlerin kilidini açabiliyor ve mevcut kullandığımız helikopterin gücünü artırabiliyor, geliştirebiliyoruz.

Ara sahneleri ile dikkat çeken yapımda doğrudan savaşa atlamıyoruz. Gerçek savaş ortamını görebilmemiz için öncelikle antrenman görevlerini başarıyla tamamlamamız gerekiyor. Antrenman modunun 8 görevden oluşması ise oyunun beğenmediğim yanları arasında. Keşke bu mod isteğe bağlı olsaydı.

Çoklu oyuncu desteği de sunan C.H.A.O.S Windows Mağazası'nda şimdiye kadar oynadığım en iyi helikopter savaşı oyunu.

Erkan Calp

C.H.A.O.S

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME

C.H.A.O.S, Android cihazınızda oynayabileceğiniz aksiyon yüklü bir helikopter savaşı oyunu.

C.H.A.O.S, Android tabanlı telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz en iyi helikopter savaşı oyunlarından biri. Amerika Birleşik Devletleri, Rusya ve Avrupa ülkeleri tarafından üretilmiş helikopterleri kullanma şansı bulduğumuz oyunda kiralık bir pilotu canlandırıyoruz.

Android platformunda ücretli olarak karşımıza çıkan C.H.A.O.S oyununda oyuna ismini veren gizli teşkilatın dünyayı ele geçirme planlarını suya düşürmeye çalışıyoruz. Kiralık olarak tutulan bir pilot yerine geçtiğimiz oyunda dünyanın kaderi bizim elimizde. Birbirinden zor görevleri tamamlayıp dünyayı terörden kurtarmaya çalışıyoruz.

Orta kalite grafikler ve savaş efektleri ile karşılaştığımız oyunda daha ilk görevden hemen diğer helikopterlerle savaşmaya başlamıyoruz. Tam tamına 8 antrenman görevini tamamlamamız isteniyor. Başarı ile tamamlarsak gerçek hava savaşlarına hazır hale geliyoruz.

Boening AH-64 Apache, Sikorsky UH-60 Black Hawk, Hind, Kamov Ka-52, RAH-66 Comanche gibi çok sayıda helikopteri kullanabildiğimiz oyunda başarı ile indirdiğimiz her helikopter sonrasında rütbe ve tecrübe puanı kazanıyoruz. Kazandığımız puanları uçağımızı savunma ve vuruş gücünü geliştirmek için kullanabiliyoruz.

Mekan ve zamanın değişkenlik gösterdiği hava savaşı oyununda uçağımızı yönlendirmek için sol taraftaki butonu, düşman helikopterleri indirmek içinse sağ tarafa yerleştirilmiş silahları kullanıyoruz. Düşman helikopterlerine ne kadar hasar verdiğimizi de süre ve sağlığımızın bulunduğu sol üst köşeden takip edebiliyoruz.

Aksiyonun bir saniye bile eksik olmadığı C.H.A.O.S oyunu sürekli güncellenen Android oyunları arasında ve bence savaş oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle indirip bir göz atmalısınız.

Erkan Calp

C.H.A.O.S

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

C.H.A.O.S iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dozu yüksek bir helikopter oyunu savaşıdır.

C.H.A.O.S isimli bu oyun helikopter savaşı oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken yapımlar arasında yer alıyor. Üç boyutlu görsellere sahip olan oyunda son derece iyi tasarlanmış modellemelere yer verilmiş. Oyunun görsellik açısından hiçbir eksiği yok hatta mobil cihazlar üzerinde oynayabilecğeiniz en iyi grafiklere sahip helikopter oyunlarından birisi olarak öne çıkıyor.

Oyunda C.H.A.O.S isimli gizli bir topluluğun dünyayı ele geçirme planlarına karşı koyan cesur bir pilotu canlandırıyoruz. Bir zamanlar diktatör olan fakat artık güçlerini yitirmiş üyelerden oluşan bu topluluk dünyayı ele geçirme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Fakat biz de boş değiliz ve AH-64 Apache, UH-60 Black Hawk, Hind, Ka-52 Alligator ve RAH-66 Comanche gibi son teknoloji ürünü helikopterlerimiz var.

Bu helikopterlerin her biri farklı özelliklere, dinamiklere ve teknolojilere sahip. Bölümler sırasında karşılaşacağınız tehlikleri bertaraf etmek için kullandığımız helikopterleri iyi tanımamız gerekiyor. Bunun için de bol bol pratik yapmamız gerekiyor. Tekli oyuncu modlarından sıkılırsanız multiplayer modunda arkadaşlarınızla da mücadele edebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Yakuza Kiwami

    Yakuza Kiwami ile eski oyun geri dönüyor. Bir yeniden yapım projesi olan bu oyun ile ilk Yakuza oyununu modern sistemlerde tekrar deneyimleyin.
  • Yakuza Kiwami 2

    Hikaye devam ediyor. Elden geçirilen Yakuza Kiwami 2 ile modern sistemlerde Yakuza oynamak artık çok daha keyifli.