Checkpoint Champion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
656 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Checkpoint Champion, internete ihtiyaç duymadan oynayabileceğiniz eğlence dozu yüksek minik araba yarışı oyunu.

Checkpoint Champion, minik arabalarla yarıştığımız daha doğrusu sürüş yeteneğimizi sınayan zorlu görevleri tamamlamaya çalıştığımız bir oyun. Retro görselleriyle bizleri eski dönemlere götüren oyunda minik arabaları tepe kamera açısından kontrol ediyoruz. Bu açıdan drift yapmanın zorluğunu ise oynamadan bilemezsiniz.

Bilgisayar / tabletinizde oyunlara ayıracak fazla yeriniz yoksa görseller de sizin için oynanıştan sonra geliyorsa minik arabalarla drift yapma, yarışma deneyimi yaşatan Checkpoint Champion oyununa bir göz atmalısınız.

Kumlu, çimli, çamurlu, sulu pistlerde minik arabalarla tamamlamamız gereken 48 görev bulunuyor. Tabii ki ilk etapta arabamızı nasıl süreceğimiz, yolda nelere dikkat edeceğimiz öğretiliyor. Kısa süren ve kolaylıkla tamamladığımız öğrenme sürecinin ardından asıl oyuna geçiyoruz. Zorlu pistlerde hemen geçilemeyecek görevlerle baş başa kalıyoruz. Görevler farklılıklar içerdiğinden hepsini başladığımız arabayla biteremiyoruz. Bu noktada geçemediğiniz bir bölüm karşınıza çıkarsa bilin ki garaja uğrayıp yeni bir araba almanızın vakit gelmiş demektir. Arabanızı değiştirmek için görevlerde kazandığınız altınları kullanabiliyorsunuz veya gerçek parayla satın alım yapmanız gerekiyor.

Online olarak günlük etkinliklere katılabildiğiniz veya internete bağlanmadan görevleri tamamlayarak ilerlediğiniz kolay kontrol sistemine sahip olmasına rağmen oynanışı zevkli sıkmayan bir yarış oyunu diyebileceğim Checkpoint Champion, evrensel oyun niteliğinde olduğundan Windows Phone telefona sahipseniz tek indirmeyle bilgisayarınıza da indirmiş oluyorsunuz.

Erkan Calp

Checkpoint Champion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Checkpoint Champion, mini arabalarla zorlu görevleri tamamlamanız gereken eğlenceli bir Android yarış oyunu.

Checkpoint Champion, kumlu, sulu, çimli, çamurlu pistlerde mini arabalarla yarıştığımız bir Android oyunu. Yarış oyunları oynamaktan keyif alıyor ve görsellikten ziyade oynanışa (eğlence dozuna) bakıyorsanız satın alım yapmadan sonuna kadar gidebileceğiniz bu oyuna bir şans vermelisiniz.

Mini arabalarla zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalıştığımız oyuna giriş yaptığımızda kısa bir öğrenim sürecinden (test te diyebiliriz aslında) geçiyoruz. Arabamızı nasıl kontrol edeceğimizi ve pistlerde dikkat etmeniz gereken noktaları öğrendikten sonra ufak görevlere adım atıyoruz. Sürüş yeteneğimizi ölçen 40’dan fazla görevin tümünü tamamladığımızda - ki bunlar kolay görünmesine karşın oldukça zaman alıyor – şampiyon unvanını almış oluyoruz. Tabii ki görevlerin yanında her gün karşımıza çıkan ödüllü etkinlikler de bulunuyor.

Retro görselleriyle eski atari yarış oyunlarını hatırlatan Checkpoint Champion’un kontrol sistemi oldukça basit. Arabamızı yönlendirmek için tek yapmamız gereken ekranın sağ / soluna dokunmak. Bazen aniden hızlanmak için ekranın her iki yanına da basılı tutmanız gerekiyor. Kontrollerin basit oluşunun oynanışı basitleştirmediğini belirteyim. Arabamızı tepe kamera açısından gördüğümüz ve yollar çok dar ve zorlu (kum, su birikintisi, çamur) olduğundan görevleri ilerleyen vakitlerde yapmamız zorlaşıyor.

Erkan Calp

Checkpoint Champion

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME

Checkpoint Champion karşımıza eğlenceli bir araba yarışı oyunu olarak çıkıyor.

Checkpoint Champion araba yarışı türünde oyunlar oynamaktan keyif alan kullanıcıların mutlaka denemesi gereken seçeneklerden birisi. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu oyunda kuşbakışı olarak baktığımız araçlarımızı kullanarak geniş arazilerde kullanarak puan toplamaya çalışıyoruz.

Oyunun en çok hoşuma giden noktalarından bir tanesi de arabaları dilediğimiz gibi modifiye edebiliyor oluşumuz. Renginden tutun da motoruna kadar araçları keyfimize göre modifiye edebiliyoruz. Bu sayede aracın hızlanma, yol tutuş ve en yüksek hız gibi değerlerini maksimuma çıkarıp yarışlar esnasında avantaj elde edebiliyoruz.

Oyunda yer verilen kontroller son derece basit tutulmuş. Ekranın sağına ve soluna dokunarak araçlarımıza yön verebiliyoruz. Kuşbakışı olduğu için bu tür kontroller bizlere iyi ve sorunsuz bir kumanda kabiliyeti veriyor. Oyundaki görüntülerinizi isterseniz kaydedebilir ve daha sonra izleyebilirsiniz. Ciddiyetten ziyade mizaha ve eğlenceye ağırlık veren Checkpoint Champion bu kategoride oynayabileceği kaliteli bir oyun arayanların mutlaka denemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

Checkpoint Champion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Checkpoint Champion, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz indirip bitirebileceğiniz eğlenceli bir mini araba yarışı oyunu.

Checkpoint Champion, Windows Phone platformunda ücretsiz karşımıza çıkan yüksek kalitede – detaylı araba yarışı oyunlarının verdiği keyifden çok daha fazlasını veriyor. Retro görselleriyle günümüz yarış oyunlarından çok uzakta olsa da oynarken büyük keyif veriyor. Boş zamanlarda, yolda giderken veya misafirlikte açıp kısa süreliğine oynarken keyif alacağınızın garantisini verebilirim.

Yarış oyunlarında görsellik sizin için arka planda kalıyorsa Checkpoint Champion’ı kesinlikle oynamalısınız. Farklı renk ve sürüş dinamikleriyle onlarca mini araba ve sürüşünüzü etkileyen zorlu pistler… Mini arabalarımızı tepe kamera açısından gördüğümüz oyunda her ne kadar arabamızı kontrol etmek için fazla çaba sarfetmemiz gerekmese de tamamlamamız gereken görevler oldukça zorlu ve uzun sürüyor. 48 görev boyunca kumlu, çamurlu, sulu pist demeden drift yapıyor, engelleri aşmaya çalışıyoruz.

İnternet bağlantısı olmadan oynayabildiğimiz mini yarış oyununda farklı araba seçenekleri de bulunmakta. Garajda bulunan her biri farklı hız, tutuş, turbo ve viraj almaya sahip onlarca araba arasından dilediğimizi hemen alamıyoruz. Görevleri tamamladıkça kazandığımız altınlarla veya doğrudan satın alım yaparak arabamızı değiştirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunbound World Champion

    İnternet üzerinden 2 boyutlu Worms keyfini tekrar yaşamak isteyenlere GunBound !
  • F1 23

    Her zamankinden daha hızlı. Hemen F1 23 indirin ve bu adrenalin dolu yarış oyununu deneyimleyin.
  • F1 2020

    F1 2020 Steam'de! Formula 1 2020 yarış oyunu, resmi 2020 Formula One World Championship oyunudur.
  • Top Speed

    Top Speed, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye, kaliteli drag yarışı oyunu.
  • Miami Street

    Microsoft, drag yarış oyunlarına yeni bir soluk kazandırmış.
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • F1 2021

    F1 2021, Formula 1 World Championship'in resmi oyunu.
  • GRID

    GRID (İndir): PC'deki en iyi araba yarışı oyunlarından biri