Cheetah Sync

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
215 TOPLAM İNDİRME
1.07 MB DOSYA BOYUTU

Cheetah Sync, Android cihazınız üzerinde yer alan bir klasörü bilgisayarınız üzerinde yer alan bir klasörle senkronize edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Günümüzde neredeyse her ay yeni bir akıllı telefonun piyasaya sürüldüğünü düşündüğümüz zaman, birçok kullanıcı için akıllı telefonları üzerinde yer alan verilerin önemli olduğunu söyleyebiliriz. Hatta kullanıcıların büyük bir bölümü akıllı telefonlarını taşınabilir depolama araçları olarak bile kullanmakta. Böyle düşündüğümüz zaman akıllı telefonlarımız üzerinde yer alan verilerin bizler için ne kadar önemli olduğu apaçık ortada.

İşte bu noktada kullanıcıların yardımına koşan bir program olan Cheetah Sync, kullanıcıların akıllı telefonları üzerinde yer alan verileri bilgisayarları üzerinde yer alan bir klasör ile senkronize etmelerine ve yedeklemelerine olanak sağlamaktadır. Program yardımıyla Android cihaz kullanıcıları, kendileri için önemli olan verilerini her zaman güvenli bir şekilde bilgisayarları üzerinde kolayca yedekleyebilirler.

Cheetah Sync Android uygulamasını akıllı telefonunuz üzerine yükledikten sonra, Cheetah Sync masaüst uygulamasını da bilgisayarınıza yükleyerek cihazlarınız arasında iletişim sağlayabilir ve sonrasında akıllı telefonunuz üzerinde yer alan bir klasör ile bilgisayarınız üzerinde yer alan bir klasör arasında kolayca senkronizasyon işlemini sağlayabilirsiniz.

Bluetooth bağlantısı üzerinden iletişim kuran Cheetah Sync'ı kullanabilmeniz için bilgisayarınız üzerinde bir bluetooth aygıtı bulunuyor olması gerekmektedir. Zaten halihazırda bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, bir bluetooth aygıtına sahipsiniz ve sorun yok demektir.

Android cihazlarınız ile bilgisayarınız arasında senkronizasyon işlemini gerçekleştirerek, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde yer alan önemli verileri kolay ve hızlı bir şekilde yedekleyebileceğiniz Cheetah Sync'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Cheetah Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Cheetah Sync, Android cihazlar üzerindeki verileri bilgisayar üzerine yedeklemeye yarayan ücretsiz bir senkronizasyon uygulamasıdır.

Cheetah Sync, kullanıcıların Android cihazları üzerinde yer alan önemli verileri bilgisayarları üzerine yedekleyebilecekleri ücretsiz bir senkronizasyon ve yedekleme uygulamasıdır.

Kullanımı oldukça basit olan uygulamayı bilgisayarınız ile eşleyebilmeniz için Cheetah Sync masaüstü programının da bilgisayarınız üzerinde kurulu olması gerekmektedir.

Hem bilgisayarınız hem de Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz üzerine Cheetah Sync'ı kurduktan sonra bluetooth aracılığıyla Android cihazınız ve bilgisayarınız arasında veri alış verişine başlayabilirsiniz. Doğal olarak bu noktada bilgisayarınız üzerinde bir bluetooth aygıtı olması gerekmektedir.

Gerekli tüm işlemleri tamamladıktan sonra Android cihazınız üzerinde belirleyeceğiniz bir klasör ile bilgisayarınız üzerinde belirleyeceğiniz bir klasörü birbirlerine eşleyebilir ve kolayca yedekleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede Android cihazınız üzerinde yer alan önemli verileri her daim güven altında tutmuş olacaksınız.

Android cihazınız üzerinde yer alan verilerinizi güvenle yedeklemek ve saklamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması olan Cheetah Sync'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Backup and Sync

    Backup and Sync, Google Fotoğraflar ve Google Drive ile çalışan yedekleme, senkronizasyon masaüstü uygulaması.
  • Backup Folder Sync

    Backup Folder Sync, sabit diskiniz üzerinde belirleyeceğiniz klasörlerin yedeğini almak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Helium Desktop

    Helium Desktop, Helium - App Sync and Backup uygulaması ile birlikte çalışmaktadır
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Allway Sync

    Sahip olduğunuz dosyaları ve klasöleri tek bir bilgisayar içerisinde veya bilgisayarlar arasında senkronizasyon işlemine sokarak eşleme yapabileceğiniz ücretsiz ve güzel bir program.
  • CrashPlan

    CrashPlan ile birden çok lokasyona verilerin otomatik yedeklerini alabilirsiniz.
  • Bitcasa

    Bitcasa ile klasörlerinizi kolayca senkronize edebilir ve dosyalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • OneDrive

    OneDrive, Microsoft tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bulut dosya depolama ve yedekleme programıdır.