Christmas Flip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Christmas Flip, Noel Baba ile hediye paketlerini toplamaya çalıştığınız zorlu beceri oyunu.

Christmas Flip, tonton sakallı Noel Baba ile hediye paketlerini toplamaya çalıştığımız bir beceri oyunu. Zorluk açısından Ketchapp’ın oyunlarını mumla aratan yapım Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkıyor.

Daha çok telefonda vakit geçirme amacıyla açıp oynayabileceğiniz yılbaşı temalı oyunlardan Christmas Flip. Oyunda amaç Nobel Baba ve diğer karakterleri hediye paketleriyle buluşturmak ancak neredeyse yanınızda duran paketlere ulaşmak göründüğü kadar kolay değil.

Hediyeleri toplamak için yukarı kaydırma hareketi uygulamanız yeterli ancak hediye paketini kaptıktan sonra yere düz düşmeniz gerekiyor. Hediyeyi kapmadan düz düşmeniz durumunda da puan alıyorsunuz ancak kardan adam gibi farklı karakterlerle oynamak istiyorsanız hediyeleri atlamamanız şart. Noel Babayı hediyelerle buluşturmak ise tam bir sabır işi. Hem hediyeyi alıp hem de dümdüz düşmek son derece zor.

Erkan Calp

Christmas Flip

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Christmas Flip, Noel Baba ile hediye paketlerini toplamaya çalıştığınız eğlenceli bir mobil oyun.

Christmas Flip, yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte mobil platformda kendini gösteren oyunlar arasında. Yılbaşı melodisi eşliğinde Noel Babanın hediye paketleriyle buluşmasını sağlamaya çalıştığınız oyunu hem iPhone hem de iPad’inizde oynama şansınız var.

iOS platformunda Noel temalı ücretsiz oynanabilir onlarca oyun arasından görsel çizgilerinden ziyade zorlu bir o kadar bağımlılık yapan oynanışıyla ayrılıyor Christmas Flip. Oyunda ilerlemek için yukarı kaydırma yaparak Noel Babayı hediye paketlerine doğru yönlendiriyorsunuz. Hediye paketini alıp yere dengeli şekilde düşmeyi başarırsanız çift puanı kapıyorsunuz. Dengede duramayıp düşerseniz tüm puanınız sıfırlanıyor; aynı noktada duran paketleri tekrar almak için uğraş veriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Daddy, My Christmas

    My Daddy, My Christmas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Doodle Jump Christmas Special

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.
  • Flip King

    Flip King, oyunu size verilen nesneleri düşürmeden çevirmenizi ve çevirme rekoru kırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Knife Flip

    Knife Flip, Android telefonda oynayabileceğiniz bıçak fırlatma oyunu.
  • Bottle Flip

    Bottle Flip, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız şişe çevirme oyunu.
  • Bottle Flip 2k16

    Bottle Flip 2k16, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz şişe çevirme oyunu.
  • Flip

    Flip, Ketchapp tarafından geliştirilen küp zıplatma oyunu.
  • Flip Stack

    Flip Stack, blokları kaydırarak kule oluşturmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.