Chrome App Launcher

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,206 TOPLAM İNDİRME

Chrome App Launcher uygulamasını kullanarak Google hizmetlerine ve tüm uygulamalarınıza masasüstünüzden hızlıca erişebilirsiniz.

Google Chrome kullanıcılarına sunulan Chrome App Launcher (Chrome Uygulama Başlatıcısı) uygulamasını kullanarak Google hizmetlerine ve tüm uygulamalarınıza masasüstünüzden hızlıca erişebilirsiniz.

Şu ana kadar Chromebook kullanıcılarının kullanabildiği Chrome Uygulama Başlatıcısı test sürecinden kurtuldu. Bugün itibariyle herkes tarafından erişebilen uygulamayı sitemizden hızlıca ve güvenli şekilde indirebilirsiniz. Kısa süren bir yüklemenin ardından Windows işletim sisteminizin masaüstünüze "Launcher" simgesi yerleşecektir. Görev çubuğundan da erişebildiğiniz uygulamayı kullanarak Google Chrome, Gmail, YouTube, Google Drive, Chrome Web Mağazası'na tek tıkla gidebilirsiniz. Uygulamada Arama kutucuğu da bulunmaktadır. Çok fazla uygulama kullanıyorsanız arama kutucuğu işinize oldukça yarayacaktır.

Uygulama başlatıcısı ile uygulamalarınıza sağ tıklayarak uygulamalarınızı hızlıca kaldırabilir, hesap ayarlarınıza  ve gelişmiş ayarlara ulaşabilirsiniz. Geri Bildirim gönder seçeneği ile uygulama başlatıcısında rasladığınız hataları Google'a bildirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chrome Uzaktan Masaüstü

    Chrome Uzaktan Masaüstü, uzaktaki bilgisayarlarınızı Chrome tarayıcınız üzerinden yönetebileceğiniz bir uygulamadır.
  • There's a web app for that

    Gezdiğiniz site ve servislerin Chrome eklentileriyle sizi tanıştıran pratik bir uygulama.
  • Notepads App

    Notepads App ile Windows bilgisayarınızda not tutabileceksiniz.
  • Google App Engine SDK

    Google App Engine SDK ile kendi Google uygulamalarınızı yaratabilirsiniz
  • Namaz Vakitleri

    Bu Chrome eklentisi sayesinde namaz vakitlerinde otomatik olarak uyarılabilir ve ibadetinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Minecraft Launcher

    Minecraft Launcher Windows oyunu, Windows için Minecraft ve diğer sevilen Minecraft oyunlarını bir arada sunar. Ücretsiz Minecraft oynayın!
  • Bethesda.net Launcher

    Bethesda.net Launcher, Bethesda oyunlarına erişebileceğiniz bir oyun platformudur.
  • Launcher Dock

    Launcher Dock, çalıştırılacak olan uygulamaları yönetmenize ve açılış sırasındaki ekran çözünürlüklerinizi belirlemenize yardımcı olan bir programdır.