Chrome IE Tab

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34,248 TOPLAM İNDİRME

Google Chrome web tarayıcısı içinde IE sekmesi açmanızı sağlayan IE Tab eklentisiyle siteleri Internet Explorer tarayıcısındaymış gibi görüntüleyebileceksiniz.

Google Chrome kullanıcıları için geliştirilen IE Tab ile Chrome tarayıcınızdan çıkmadan siteleri IE tarayıcındaymış gibi görüntüleyebilirsiniz. Chrome'un en çok tercih edilen eklentilerinden olan IE Tab sayfaları sekmelerde açmanızı sağlar. Özellikle sitelerini Internet Explorer tarayıcısında test etmek isteyen yazılım geliştiriciler için uygun olan eklentiyle bilgisayarınıza ayrıca Internet Explorer tarayıcısı kurmanız gerekmez.

Bazı siteler sadece Internet Explorer tarayıcısında düzgün çalışır. Bu durumda internette gezerken en iyi deneyimi yaşamak için Google Chrome tarayıcısının IE sekmesini açarak siteyi en düzgün çalışan halinde görüntüleyebilirsiniz. Eklentiyle belirlediğiniz URL'leri otomatik olarak IE sekmesinde açabilmeniz de mümkün.

 IE (IE6, IE7, IE8, or IE9) motorlarında ilgili siteyi Google Chrome altından inceleyebilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IE Tab

    Firefox altında Internet Explorer sekmesi kullanarak Firefox ile giriş yapmanıza izin verilmeyen sitelere Firefox ile bağlanın.
  • New Tab Page

    New Tab Page, Google Now için resmi olmayan güzel ve etkili bir Chrome eklentisidir.
  • IE URL Editor v1.1

    Internet Explorer adres çubuğundaki url listesini düzenlemeye yarayan basit bir araçtır.
  • FoxyTunes (IE)

    İnternette gezerken arkaplanda çalışan medya oynatıcınızı Internet Explorer üzerinden yönetmek istiyorsanız aradığınız şey FoxyTunes karşınızda.
  • Adblock Plus for IE

    Internet Explorer için Adblock Plus eklentisi ile sörf halinde ekranınıza isteğiniz dışında çıkan reklamları engelleyebilirsiniz.
  • Ctrl-Tab

    Firefox internet tarayıcınızdaki sekmeleri Windows alt+tab yöntemi ile değiştirmek istiyorsanız bu küçük ama kullanışlı eklentiyi yüklemeniz gerekmektedir. ctrl+tab tuşlarına basarak Firefox sekmelerini değiştirmenize olanak tanıyan bu
  • Facebook For Chrome

    Facebook for Chrome Facebook özelliklerini Chrome içerisine entegre eden bir Chrome uzantısıdır.
  • Chrome SocialBro

    Chrome SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen bir Chrome eklentisidir.