Chrome LastPass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15,594 TOPLAM İNDİRME
2.56 MB DOSYA BOYUTU

Çevrimiçi parola yöneticisi LastPass'ın Google Chrome tarayıcısına uygun eklentisiyle kullanıcı adı ve şifreleri hatırlamak yerine LastPass şifrenizi hatırlamanız yeterli.

Online parola yöneticisi LastPass'ın Google Chrome için özel olarak üretilen eklentisiyle Chrome tarayıcınız üzerinden girdiğiniz sitelerin kullanıcı adı ve şifrelerini hatırlamanız gerekmez. Kullanıcı adı ve şifrelerini sizin için kaydeden LastPass'a RoboForm, 1Password, KeePass, Password Safe, MyPasswordSafe, Sxipper, TurboPasswords, Passpack gibi şifre yönetici programlarında bulunan şifrelerinizi aktarmanız da mümkün. Ayrıca Firefox ve Internet Explorer tarayıcılarının sakladığı şifreler de LastPass'a eklenebiliyor.

Eklenti sizi bir sürü internet sitesinin şifresini hatırlamaktan kurtarır. Sadece LastPass şifrenizi girerek diğer tüm giriş bilgileriniz otomatik olarak şifrelenerek saklanır ve site girişlerindeki formlar otomatik doldurulur.

Düşünebileceğinizden çok daha güvenli bir sisteme sahip olan LastPass sayesinde, kendinize güçlü ve bulunması zor şifreler üreterek internet ortamında güvende olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz online parola yöneticisi sayesinde hem daha karışık şifreler oluşturarak hesaplarınızın güvenliğini arttırabilir hemde belirlediğiniz şifreleri aklınızda tutmak zorunda kalmazsınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LastPass Password Manager

    LastPass Password Manager, ünlü şifre yönetim programı LastPass'ın Firefox için geliştirilmiş eklentisidir.
  • Facebook For Chrome

    Facebook for Chrome Facebook özelliklerini Chrome içerisine entegre eden bir Chrome uzantısıdır.
  • Chrome SocialBro

    Chrome SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen bir Chrome eklentisidir.
  • Clock For Chrome

    Clock For Chrome Google Chrome için saat görüntüleme uygulamasıdır
  • Clock Icon for Chrome

    Clock Icon for Chrome ile Google Chrome tarayıcınızda kolayca saati görüntüleyebilirsiniz.
  • Chrome Temam

    Chrome Temam, adından da anlayacağınız üzere Google Chrome tarayıcı kullanıcılarının kendileri içim temalar oluşturmasını sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir eklenti.
  • Hola! For Chrome

    Hola For Chrome, Google Chrome tarayıcı üzerinde kullanarak internet üzerinde daha hızlı gezebileceğiniz ve engellenen sitelere girebileceğiniz yararlı bir eklentidir.
  • Media Player for Chrome

    Media Player for Chrome adlı ücretsiz eklenti sayesinde kendi müzik listelerinizi Chrome üzerinde oluşturarak dinleyebilirsiniz.