Chrome Xmarks Bookmarks Sync

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,847 TOPLAM İNDİRME
0.21 MB DOSYA BOYUTU

Chrome, Firefox, Safari ve Internet Explorer tarayıcılarında bulunan yer imlerinizi senkronize edebilen Xmarks, farklı bilgisayarlar ve farklı tarayıcılardaki tüm yer imlerini sizin için bir araya getirecek.

Xmarks pratik bir çapraz platform yer imi senkronizasyon aracıdır. Chrome, Firefox, Safari ve Internet Explorer tarayıcısıyla çalışan Xmarks eklentisi, farklı bilgisayarlardaki web tarayıcıları arasındaki yer imlerini senkronize ederek her ortamdan yer imlerine ulaşılmasını sağlar.

Xmarks sayfasından kendinize açtığınız profil sayesinde yer imlerindeki tüm kontrolü elinize alabilirsiniz. Hangi bilgisayardan ve tarayıcıdan senkronizasyon yapıldığını buradan takip edebilirsiniz. Eklenti kurulduğu anda yer imlerinizi kayıtlayarak yeni girdileri senkronlamaya başlar. Yer imlerinizdeki her türlü değişikliği istediğiniz tarayıcı ve işletim sisteminde görmenizi sağlayan Xmarks, internet kullanıcılarının en gerekli araçları arasında.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Incredible Bookmarks

    Firefox tarayıcınıza kurabileceğiniz Incredible Bookmarks eklentisi sayesinde yer imlerini etiketleme, farklı renklerle kayıtlama, araç çubuğu oluşturma gibi yöntemlerle organize edebilirsiniz. Eklenti ayrıca yer imlerinizi tarayarak kırık v
  • Firefox Sync

    Önceki adı Weave olan Firefox Sync ile Firefox tarayıcınızdaki tüm özellikleri senkronize ederek başka bir bilgisayarda veya mobil cihazlarda tarayıcınızı belirlediğiniz kişisel özelliklere göre kullanabilirsiniz.
  • Facebook For Chrome

    Facebook for Chrome Facebook özelliklerini Chrome içerisine entegre eden bir Chrome uzantısıdır.
  • Chrome SocialBro

    Chrome SocialBro, Twitter hesabınızı detaylı bir şekilde inceleyebilen ve raporlar sulabilen bir Chrome eklentisidir.
  • Clock For Chrome

    Clock For Chrome Google Chrome için saat görüntüleme uygulamasıdır
  • Clock Icon for Chrome

    Clock Icon for Chrome ile Google Chrome tarayıcınızda kolayca saati görüntüleyebilirsiniz.
  • Chrome Temam

    Chrome Temam, adından da anlayacağınız üzere Google Chrome tarayıcı kullanıcılarının kendileri içim temalar oluşturmasını sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir eklenti.
  • Hola! For Chrome

    Hola For Chrome, Google Chrome tarayıcı üzerinde kullanarak internet üzerinde daha hızlı gezebileceğiniz ve engellenen sitelere girebileceğiniz yararlı bir eklentidir.