Chromodo

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,459 TOPLAM İNDİRME
49.49 MB DOSYA BOYUTU

Chromodo güvenli bir şekilde internette gezinti yapmanıza imkan tanıyan bir internet tarayıcısıdır

Chromodo antivirüs yazılımlarıyla yakından tanıdığımız Comodo firması tarafından yayınlanan ve güvenliğe verdiği önemle dikkat çeken bir internet tarayıcısı

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir tarayıcı olan Chromodo temel olarak Google Chrome'un da altyapısını oluşturan Chromium üzerine yapılandırılmış bir tarayıcı. Bu nedenle tarayıcı görünüm ve genel özellikler anlamında Google Chrome'a çok benzeyen bir kullanım tecrübesi sunuyor.

Chromodo'nun Google Chrome'dan farkı ise güvenliğe verdiği önemde ve sahip olduğu özelliştirilmiş eklentilerde yatıyor. Chromodo içerisinde bir online güvenlik aracı olan Comodo Web Inspector ile birlikte geliyor. Bu özelliğin temel amacı size ziyaret ettiğiniz internet siteleri hakkında güvenlik raporları sunmak ve bu sitelerin zararlı içerikler barındırıp barındırmadığını aydınlatmak. Bu sayede daha önceden ziyaret etmediğiniz, güvenlik kaygılarınızın olduğu bir siteyi Chromodo'daki Web Inspector ile analiz edebiliyor ve güvenli olup olmadığını öğrenebiliyorsunuz.

Chromodo gizli gezinti yapabilme, indirme geçmişini ve sayfa ziyaret etme geçmişini görüntülem, farklı kullanıcı hesaplarıyla oturum açarak geziniti tecrübesini kişiselleştirme özelliklerine sahip. Ayrıca tarayıcı üzerine internet sayfalarını kolayca paylaşmanıza yardımcı olan bir eklenti de dahil edilmiş.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slimjet

    Slimjet, Chrome tabanlı tam özellikli web tarayıcılar arasında.
  • Maxthon

    Alternatif web tarayıcısı Maxthon, güçlü özellikleriyle internet işlemlerinizi kolaylaştırıyor.
  • CLIQZ Browser

    CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.
  • Columbus Web Browser

    Columbus Web Browser kullanışlı, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır
  • Dooble

    Dooble açık kaynak kodlu, hafif, güvenilir, hızlı ve diğer rakiplerine alternatif olarak kullanabileceğiniz bir internet tarayıcısıdır.
  • Download Scheduler

    Download Scheduler, Mozilla Firefox tabanlı tarayıcılar üzerinden çalışabilen ve indirmelerinizi planlamanıza yardımcı olan bir eklentidir.
  • Ghost Browser

    Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.
  • Torch Browser

    Torrent Browser sade ve şık arayüzünün arkasında Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş akıllı bir web tarayıcısıdır.