Çiğli Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Android için Çiğli Belediyesi tarafından hazırlattırılmış resmi mobil belediye uygulamasıdır.

Çiğli Belediyesi, İzmir'de mobil belediyecilik uygulaması bulunan ilçelerden bir diğeri. Android mobil cihazınıza yükleyip kullanabileceğiniz uygulama ile hayatınız çok kolaylaşacak. Hoş bir tasarıma sahip olan uygulamayı indirdiğinizde size 3 sayfalık bir uygulama turu yaptırması ise uygulamanın bir diğer güzel özelliği olmuş.

Kullanmaya başla dedikten sonra ise size güzel fotoğraflar eşliğinde menüyü sunuyor. Bu menüde Başkan, Çiğli Belediyesi, Haberler, Projeler, Online İşlemler, Kent Rehberi, Çiğli Dergi, Anketler ve İstek&Şikayet seçenekleri bulunuyor.

Belediye başkanı ile ilgili bilgi edinebilir, Çiğli Belediyesinin hizmetleri, birimleri hakkında bilgi alabilir, galeriye göz atabilir, haberlere, projelere bakabilirsiniz. Ayrıca online işlemler sekmesinden  e-belediyecilik işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Anketler sekmesinden belediye tarafından düzenlenen anketlere cevap verebilir, Şikayet&İstek sekmesinden ise form doldurarak belediyeye isteklerinizi iletebilirsiniz. Çok kapsamlı olan bu uygulama, Çiğli sakinlerinin çok işine yarayacak gibi görünüyor.

Elifcan Mehekli Çakmak

Çiğli Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlar için Çiğli Belediyesi resmi mobil uygulamasıdır.

Çiğli Belediyesi, Çiğli ilçe belediyesi tarafından yaptırılmış resmi mobil uygulamasıdır. İzmir büyük bir il ve Çiğli de İzmir'in büyük bir ilçesi olduğu için belediyecilik işleri bazen insana çok zor gelebilir. Ama artık evinizden çıkmak zorunda kalmadan, hatta bilgisayarın başına bile geçmek zorunda kalmadan belediyeyle ilgili işlerinizi halledebilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra sizi 3 sayfalık kısa bir tur karşılıyor, bu da ince düşünülmüş hoş bir özellik olmuş. Ardından ana ekranda size güzel fotoğraflar eşliğinde menü sunuluyor. Menüde  Başkan, Çiğli Belediyesi, Haberler, Projeler, Online İşlemler, Kent Rehberi, Çiğli Dergi, Anketler ve İstek&Şikayet sekmeleri bulunuyor.

Başkan menüsünden belediye başkanı ile ilgili bilgi edinebilir, Çiğli Belediyesi menüsünden belediyenin hizmetleriyle ilgili bilgi edinebilir, haberlere, projelere göz atabilirsiniz. Online işlemler sekmesinden belediyecilik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Anketler sekmesinden belediyenin düzenlediği anketlere cevap verebilir, Şikayet&İstek sekmesinden ise form doldurarak belediyeye isteklerinizi iletebilirsiniz.

Kısaca en kapsamlı ve gelişmiş belediye uygulamalarından olan Çiğli Belediyesinin uygulaması ile hayatınız çok kolaylaşacak. Eğer siz de Çiğli sakiniyseniz, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ataşehir Belediyesi

    Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Beykoz Belediyesi

    Beykoz Belediyesi, Beykoz Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi belediye uygulamasıdır.
  • Beyoğlu Belediyesi

    Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Kadıköy Belediyesi

    Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadı.
  • Pendik Belediyesi

    Pendik Belediyesi uygulaması ile Pendik Belediyesi’yle ilgili birçok bilgiye anında ulaşabiliyorsunuz.
  • Denizli Büyükşehir Belediyesi

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Bahçelievler Belediyesi

    Bahçelievler Belediyesi, belediye tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadır.
  • Balçova Belediyesi

    Android cihazlar için resmi Balçova Belediyesi mobil uygulaması.