Çılgın Tarla 3: Rus Ruleti

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21,571 TOPLAM İNDİRME
0.42 MB DOSYA BOYUTU

Çılgın Tarla 3: Rus Ruleti adlı oyunda kahramanımız Scarlett ile tarlamızda çalışan işçilerin karnını doyurmaya çalışacağız.

Daha önce birçok farklı temada Çılgın Tarla oyunu gördük ancak bu aralarında ki en çılgınca olanı, adından dahi bunu kolayca anlayabiliyoruz, Çılgın Tarla 3: Rus Ruleti. Daha önce birçok serisini gördüğümüz Çılgın Tarla oyunlarının bir yenisi olan Çılgın Tarla 3: Rus Ruleti ile farklı bir eğlenceye tanık olacaksınız.

Alawar’ın zaman yönetimi oyunları arasında alan Çılgın Tarla oyunlarının bir ferdi olan Çılgın Tarla 3: Rus Ruleti’nin konusuna bakacak olursak; Scarlett adında bir maceracı, astronotların kötü kalpli patronlarının olduğunu biliyor ve çalışanlara haketmedikleri muameleyi gösterdiğini bildiği için buna engel olmak istiyor. Hatta hileye başvurarak işçileri çalışmaya mecbur bırakan bir patrona karşı mücadele verecek.

Kahramanımız Scarlett’in amacı çalışan işçilerin gündelik beslenmelerini sağlamak, günde 3 kez beslenmeye ihtiyacı olan işçilerin bu ihtiyaçlarını kahramanımız Scarlett karşılayabilecek mi? Scarlett’ın en büyük yardımcısı tabii ki de sizler olacaksınız.

Scarlett’ın bu amacını gerçekleştirebilmesi için çok çalışması gerekiyor. Olabildiğince fazla ürün yetiştirmeli ve bunları hazırlayıp işçilere sunmalı. Ayrıca tarlada ürün yetiştirmenin yanı sıra hayvanlarında beslenmesi gerek. Bunun üstesinden kahramanımız gelecek. Hızlı ve inatçı dostumuza siz ne kadar yardımcı olabileceksiniz?

Hemen ücretsiz olarak Çılgın Tarla 3: Rus Ruleti’ni indirip bu yeni çılgın maceraya sizde katılabilirsiniz ve tamamen Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çılgın Tarla 3: Buz Devri

    Çılgın Tarla 3: Buz Devri oyunu ile buz gibi bir macera sizleri bekliyor.
  • Çılgın Tarla

    Çılgın Tarla 3 oyununda çok büyük beş tane çiftliği yönetebilirsiniz. Penguenler ve mücevher üreterek çiftliğinizi geliştirin.
  • Çılgın Tarla 3: Amerikan Pastası

    Tarlasında robotları kullanan Scarlett'e sen de katıl.
  • Buckshot Roulette

    Buckshot Roulette, karanlık yapısı ve Rus Ruleti oynanış moduyla karşımıza çıkıyor. Oyuncular, maskeli dağıtıcıya karşı mücadele eder ve 12 kalibrelik pompalıyla kaderini belirler. Peki siz ne kadar dayanabilirsiniz?
  • Çılgın Tarla 3

    Dünyanın birçok farklı bölgesinde bulunan ve farklı iklim özellikleri taşıyan çiftliklerde çiftçi olmaya hazır mısınız?
  • Farming Simulator 19

    Farming Simulator 19 ile gerçekçi bir çiftçilik deneyimi yaşayacak, tarla ekip biçebileceksiniz.
  • Super Mario 3: Mario Forever Advance

    Super Mario sevenler için yepyeni bir platformda macera devam ediyor. Mario'yu tehlikelerden korurken en yüksek skoru yapmaya çalışmalısınız.
  • 23 Nisan Şiirleri

    23 Nisan Şiirleri paketi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlanmış 2-3 kıtalık kolay ezberlenebilir kısa şiirler içermektedir.