City of Love: Paris

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

City of Love: Paris, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir simülasyon oyunudur.

Aşıklar şehri olarak bildiğimiz Paris'te geçen City of Love: Paris oyunu, hikaye tabanlı kurgusuyla ilgi çekiyor. Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz oyunda seçimlerinize göre yeni sonlara ulaşıyorsunuz.

Gidişatı kendi seçimlerinizle belirleyebildiğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan City of Love: Paris, gizemli olayları çözüp yeni yerleri keşfettiğiniz bir oyundur. Aşıklar şehri olarak bildiğimiz Paris'te geçen oyunda kendi hikayenizi oluşturabiliyor ve gerçekçi animasyonlarla oyunun içerisine girebiliyorsunuz. Gerçekçi bir atmosferde geçen oyunda seçimleriniz kritik rol oynuyor. Oldukça güzel animasyonlara sahip olan oyunda birbirinden gizemli hikayeler ve olaylar sizleri bekliyor. Şehir hayatını iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayan oyunda çok eğlendiğinizi ve merak içerisinde kaldığınızı da söyleyebilirim. 

Birbirinden farklı karakterlerin yer aldığı oyunda sosyal ilişkiler yaşayabiliyor ve yaptığınız her seçimin sonuçlarına katlanıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda bağımlılık da yaşıyorsunuz. Oynanışı oldukça kolay olan oyunda birbirinden karmaşık olaylar sizleri bekliyor. City of Love: Paris oyununu sakın kaçırmayın.

City of Love: Paris oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

City of Love: Paris

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
120 MB DOSYA BOYUTU

City of Love: Paris, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir simülasyon oyunudur.

City of Love: Paris, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda kendi seçimlerinize göre şekillenen hikayeler arasında yer alıyorsunuz.

Hikaye tabanlı bir simülasyon oyunu olarak dikkat çeken City of Love: Paris oyunu adından da anlayabileceğiniz gibi Paris'te geçiyor. Aşıklar şehri olarak bildiğimiz Paris'in her noktasını keşfetmemizi sağlayan oyunda seçimlerimize göre ilerliyor ve sorulara yanıt vererek hikayemizi oluşturuyoruz. Birbirinden gizemli olaylar ve karmaşık olayların arasına dalıyor ve boş vakitlerinizi değerlendiriyorsunuz. Can sıkıntınızı giderebileceğiniz oyunda gerçekçi bir atmosferle karşılaşıyor ve oyunun içerisine dalıyorsunuz. Sosyal ilişkilerin, karmaşık olayların ve kritik kararların yer aldığı City of Love: Paris'i mutlaka denemelisiniz.

Çizgi roman tarzı grafiklere sahip olan oyunda birbirinden farklı yüzlerce karakter yer alıyor. Oynanışı oldukça kolay olan oyunda son derece dikkatli olmalı ve düşünerek ilerlemelisiniz. Merak uyandırıcı etkisi oldukça fazla olan oyunda bağımlılık da yaşıyorsunuz. City of Love: Paris'i sakın kaçırmayın.

City of Love: Paris oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Love Sparks APK

    Love Sparks APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir flört simülasyon oyunudur. Kurgusal karakterlerle eşleşin ve konuşmalarınızı ilerletin!
  • Date Master - Love Simulator APK

    Date Master Love Simulator APK’yı indirerek sanki gerçek bir flört uygulaması kullanıyormuş gibi hissedin ve doyasıya eğlenin.
  • I LOVE PASTA

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Pasat City APK

    Kendi aracınızı kapsamlı seçeneklerle özelleştirebildiğiniz Pasat City APK'da, arkadaşlarınızla online oyunlara katılın ve Android cihazlarınızda drift keyfi yaşayın.
  • Frozen City APK

    Frozen City APK, buzul çağına girilen dünyada harika grafiklerle geliştirilmiş bir şehir kurma simülasyon oyunudur.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Police Car Driver City

    Police Car Driver City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Tractor Driver 3D: City

    Tractor Driver 3D: City mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur