City Traffic Light Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
616 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

City Traffic Light Simulator, trafiğin her geçen saniye arttığı şehir meydanında düzeni sağlamanız gereken bir simülasyon oyunu.

City Traffic Light Simulator, yoğun şehir meydanında trafiği yönetme zorluğu yaşatan bir simülasyon oyunu. Hem alt hem de üst geçitte trafik akışını olabildiğince fazla uzun süre sağlamaya çalıştığınız oyun görsel anlamda günümüz oyunlarının oldukça gerisinde kalmasında rağmen eğlendirmeyi başarıyor.

Klasiklerden uzaklaşmak isteyenlerin tercih edeceğini düşündüğüm trafik yönetme oyununda arabaların vızır vızır aktığı yolda trafik akışını sağlamak tek amacımız. Alt ve üst geçidi aynı anda yönetebilmek ilk başlarda oldukça kolay. Çünkü çok az sayıda araba gelip geçiyor. Süre ilerledikçe trafik yoğunluğu da artıyor ve bir noktadan sonra trafik sinyal lambalarını yönetmek son derece zorlaşıyor.

Oyunda başarılı olabilmenin yolu hızlı düşünmek ve odaklanmak. Yeterince hızlı karar verirseniz ve de dikkatli olursanız trafik ne kadar yoğun olursa olsun akışı zorlanmadan sağlayabiliyorsunuz. Lakin panik yaparsanız bunun tam tersi oluyor; 5 dakikadan sonra duraksamalar sonrasında da zincirleme kazalar meydana geliyor. Araçları fazla bekletmeye de gelmiyor.

Trafik akışını ne kadar uzun süre sağlarsanız kazandığınız puan da o kadar fazla oluyor. Oyun esnasında kaç puan kazandığınızı gerçek zamanlı göremiyorsunuz lakin sürenin işlediğini sağ üst köşeden takip edebiliyorsunuz. Tabii ki ilerleyebilmek için dikkatinizi bu noktaya değil; tamamen yola vermeniz gerekiyor. Trafiği başarılı şekilde yönetmenin ödülü ise en iyiler listesine girmek.

Erkan Calp

City Traffic Light Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

City Traffic Light Simulator, kavşakta trafiği başarılı bir şekilde yönetmeniz gereken bir Android oyunu.

City Traffic Light Simulator, bizleri şehrin bunaltıcı trafiğine sokan simülatör türünde hazırlanmış bir Android oyunu. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirebildiğimiz oyunda kazaların en çok meydana geldiği kavşaklarda yönetimi ele alıyoruz. Amacımız tabii ki de trafiğin düzgün bir şekilde akmasını sağlamak.

Günümüz oyunlarıyla karşılaştırdığımızda görsel olarak biraz kaldığını düşündüğüm şehir trafik ışığı simülasyon oyununda kavşakta kazaların oluşmasını engelliyoruz. Trafik tabiri yerinde ise vızır vızır işlediğinde her an kaza olma ihtimali var. Bu yüzden gözümüzü yoldan bir saniyeliğine bile ayırmamız gerekiyor.

Alt ve üst geçidin trafik akışını sağlamak için lambaları tam zamanında yakmamız gerekiyor. Biraz geç kaldığımızda veyahut müdahale ettiğimizde arabalar birbirlerinin üzerine binmeye başlıyor yani zincirleme kazalar oluyor. Neyse ki zor olan bu akışı sağlamamıza yardımcı öğeler de var. Arabaların renginin değişmesinden işlerinden yolunda gittiğini veya gitmediğini rahatlıkla anlayabiliyoruz.

Oyunun kontrolleri ise oldukça basit yapılmış. Trafik akışını sağlamak amacıyla kullandığımız trafik lambalarını tek dokunuşumuzla harekete geçirebiliyoruz. Alt ve üst geçit olduğundan aynı anda iki trafik lambasını yönetmemiz gerektiğini tekrar hatırlatayım.

Erkan Calp

City Traffic Light Simulator

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

City Traffic Light Simulator, trafiğin akışını sağlamaya çalıştığınız bir simülasyon oyunu.

City Traffic Light Simulator, trafik ışıklarını başarılı bir şekilde yöneterek kaza oluşumuna engel olduğunuz eğlenceli bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’lerde de ücretsiz olan oyunda alt ve üst geçitte trafiğin birbirine girmesini engellemek amacıyla gözünüzü bir anlığına bile olsun ekrandan çekmemeniz gerekiyor.

Söz konusu trafik oluşunca en ufak bir dalgınlığı kaldırmaz. Bu oyunda da trafik akışını sağlamak oldukça zor. Hem alt hem de üst geçitte vızır vızır işleyen trafiği yönetme zorluğunu bizlere tattıran oyunda başarılı olmanın tek bir yolu var o da olabildiğince hızlı düşünmek. Alt ve üst geçitten gelen arabaların birbirini ezmemesi için trafik lambalarını zamanında yakmanız gerekiyor. Kararınızı biraz geç verirseniz veya yanlış verirseniz zincirleme kazaya sebebiyet veriyor; dolayısıyla oyuna veda ediyorsunuz.

Oyunda puan kazanma trafik akışınızı sağlama süresinize göre ayarlanıyor. Trafiğin kazasız belasız ne kadar akmasını sağlarsanız o kadar fazla puan kazanıyorsunuz. Alt ve üst geçidi kontrol eden trafik sinyal lambalarını yakmak içinse tek dokunuşunuz yeterli. Lambalara ne zaman dokunacağınız ise tamamen size bırakılmış ancak arabaların renginden ne zaman müdahale etmeniz gerektiğini anlayabiliyorsunuz. Arabaların rengi bir nevi ipucu diyebiliriz.

Erkan Calp

City Traffic Light Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

City Traffic Light Simulator oyununda alt ve üst geçitte trafik akışını sağlamaya çalışıyorsunuz.

City Traffic Light Simulator, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi şehir trafiği yönetme oyunlarından biri. Simülasyon oyunlarından keyif alıyorsanız alt ve üst geçitte trafik akışını sağlama deneyimi yaşatan bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.

Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz ufak boyutlu trafik oyununda amacınız kavşakta düzeni sağlamak. Hem alt hem de üst geçitte yoğun bir trafik olduğundan işiniz biraz zor. Trafik sinyal lambalarını yanlış zamanda yakarsanız trafiği birbirine sokmuş oluyor; oyuna veda ediyorsunuz.

Bir an olsun bile gözünüzü yoldan ayırmamanız gereken oyunda trafiği ne kadar uzun süre başarıyla yönetirseniz puanınız o kadar katlanıyor ancak iyice odaklanmazsanız 5 dakikayı geçemeyeceğinizin garantisini verebilirim. Fazla sayıda araba ve iki geçiş olması hızlı düşünmeye itiyor. Alt ve üst geçidi kontrol eden trafik sinyal lambaları ekranın yan taraflarına iliştirilmiş. Tek dokunuşla trafik akışını sağlamış oluyorsunuz.

Klasik araba oyunlarının dışına çıkarak trafik akışını sağlamaya çalıştığımız bu oyunu simülasyon severlere öneririm. Görsel anlamda büyük beklentilere girilmemesi gereken bir oyun ancak oynanış belki de farklı olmasından eğlenceli geliyor. Tabii ki uzun süreli oynanışta sıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Car Parking Simulator

    City Car Parking Simulator, zorlu park etme görevleriyle beraber, oyuncuya serbest bir sürüş deneyimi yaşatıyor.
  • Firefighting Simulator

    Fire fighting simulator PC için itfaiye simülatörü. Türkçe İtfaiye simülasyon oyunu Firefighting Simulator Steam'de.
  • PowerWash Simulator

    Basınçlı su ile çeşitli ortamları temizlediğimiz bu simülasyon oyununda siz de sakinleşebilirsiniz. Hemen PowerWash Simulator indirin ve gevşemeye başlayın.
  • Ranch Simulator

    Ranch Simulator PC, tek oyunculu veya Co-Op halinde 4 kişiye kadar beraber oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • Microsoft Flight Simulator X

    Microsoft Flight Simulator X, bilgisayarda oynayabileceğiniz en gerçekçi uçuş simülatörü, simülasyon oyunu.
  • Beach Club Simulator 2024

    Beach Club Simulator 2024, kendi plajınızı oluşturabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Plajınızı temizleyin, dizayn edin ve müşterilerine açın!
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu
  • Government Simulator

    Government Simulator, seçeceğiniz ülkenin hükümetini yönettiğiniz bir simülasyon oyunu