CleanMyPhone

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
376 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz

CleanMyPhone kullanıcılara iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leri için gereksiz dosya temizleme imkanı sunan kullanışlı bir performans artırma yazılımıdır.

Eğer iOS işletim sistemine sahip bir iPhone, iPad veya iPod Touch kullanıyorsanız bu cihazlarınıza zaman içerisinde birçok uygulama indirip yüklüyor, farklı dosyalar depolayabiliyorsunuz. Yüklediğiniz uygulamalar ise kullanıldıkça yeni dosyalar üretebiliyor ve bunun yanında internet üzerinden çeşitli ek dosyalar indirebiliyor. Bu tür dosyalar zamanla birikerek cihazınızda gereksiz depolama alanı işgal etmeye ve cihazınızı yavaşlatmaya başlıyor. İşte CleanMyPhone bu tür durumlarda başvurabileceğiniz ve iOS cihazınızda boş yer açma ve perfromansını artırma amacıyla kullanabileceğiniz bir program.

CleanMyPhone kullanabilmek için iOS cihazınızı kendi kablosuyla bilgisayarınıza bağlamanız gerekmekte. iOS cihazınızı kablo ile bilgisayara bağladığınızda CleanMyPhone iOS cihazınızın adını, depolama alanı istatistiklerini, iOS işletim sistemi versiyonunu, cihaz ID'sini ve seri numarasını görüntülemektedir. CleanMyPhone uygulamalarınız tarafından üretilen gereksiz ek dosyaları, çerezleri ve diğer dosyaları taramakta ve size listelemektedir. Ayrıca program büyük dosya boyutuna sahip dosyaları özel olarak taramanıza da imkan veriyor. Bu sayede silebileceğiniz ve cihazınızda büyük yer açabileceğiniz dosyaları kolayca tespit edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

CleanMyPhone

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,064 TOPLAM İNDİRME
6.54 MB DOSYA BOYUTU

CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performansına kavuşturabilirsiniz

CleanMyPhone eğer iOS işletim sistemine sahip bir iPhone, iPad veya iPod Touch kullanıyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir gereksiz dosya temizleme ve performans artırma yazılımıdır.

Mac işletim sistemine sahip bilgisayarlarınıza yükleyebileceğiniz CleanMyPhone ile iOIS cihazınızı yavaşlatan gereksiz dosyaları tarayarak kolayca tespişt edebiliyorsunuz. iOS cihazınızı kullandıkça birçok uygulama indirmekteyiz ve içerisinde farklı dosyalar depolamaktayız. Bu uygulamalar kendi kullanımları için ek dosyalar üretirler veya internet üzerinden yeni dosyalar indirirler. Ayrıca iOS cihazınızda yüklü tarayıcılar da kullanım verilerinizi depolarlar. İşte CleanMyPhone kullanarak bu tür dosyaları tarayabilir ve silebilirsiniz.

CleanMyPhone düzenli olarak kullanıldığında gereksiz dosyalar nedeniyle iOS cihazınızın yavaşlaması problemini de ortadan kaldırabiliyor. Uygulamadan yararlanabilmek için iOS cihazınızı kablosu ile Mac bilgisayarınıza bağlamanız ve sonrasında tercih edeceğiniz tarama yöntemini belirlemeniz gerekiyor. CleanMyPhone uygulamalar tarafından oluşturulan çöp dosyaları ve çerezleri tespit edebildiği gibi size cihazınızda en çok yer kaplayan dosyaları bulabilme imkanı da veriyor. Böylece iOS cihazınızın depolama alanını en verimli şekilde kullanabilmek için gerekli önlemleri alabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • Droplr

    Droplr, Windows kullanıcılarının dosya paylaşım işlemlerini çok hızlı bir şekilde yapmalarına imkan sağlıyor.
  • iSkysoft Phone Transfer

    iSkysoft Phone Transfer, Android, iOS ve Symbian telefonlar arasında telefondan telefona dosya transferi yapabilmenizi sağlayan çok yararlı bir program.
  • Quick File Renamer

    Windows için Quick File Renamer programı basit ve güvenli bir dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • OneDrive

    OneDrive, Microsoft tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bulut dosya depolama ve yedekleme programıdır.
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.
  • DocFetcher

    DocFetcher, dosyaların içeriğinde arama yapmanızı sağlayan bir masaüstü uygulamasıdır.
  • iSyncr

    iSyncr ile iTunes kütüphanenizi Android cihazınıza aktarabilirsiniz