ClipMon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
9.39 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda sık sık kopyala yapıştır işlemleri yapıyorsanız bu pano yönetimi uygulamasını seveceksiniz.

ClipMon programı, bilgisayarınızın panosunu yanı hafızaya kopyalanan verilerin saklandığı yeri çok daha kolay ve verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olan ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olmasının yanında çok kolay bir kullanıma da sahip olan program, iyi tasarlanmış arayüzü sayesinde hiç zorlanmadan kopyalama ve yapıştırma işlemlerini daha iyi yönetebilmenizi sağlıyor.

Kurulumu da çok hızlı bir şekilde gerçekleşen programın işlevlerinden bir kaç dakika içerisinde faydalanmaya başlayabilirsiniz. Kopyaladığınız tüm veriler programın kendi arayüzünde görüntülenen panoya aktarılacaktır ve daha sonra burada yer alan bilgileri istediğiniz gibi yönetebilir, filtreleyebilir, yaratılma zamanı ve boyut gibi diğer bilgilerini görebilir, birden fazla veriyi aynı anda karşılaştırabilirsiniz.

Programın sahip olduğu yardım menüsü de oldukça gelişmiş bir şekilde hazırlanmış ve tüm işlevlere dair açıklamalar ve kısa örnekler bu bölümde yer alıyor. Eğer sık sık dosya kopyalama ve yapıştırma işlemleri gerçekleştiriyor ve bu işlemleri daha rafine, daha hızlı bir ortamda tamamlamak istiyorsanız ClipMon pano yönetimi uygulamasını kesinlikle atlamayın.

Bilgisayarın sistem kaynaklarını da verimli bir şekilde kullanan program herhangi bir soruna da yol açmıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.