Clipr

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Mac'inizde sürekli olarak kopyala yapıştır işlemleri yapıyorsanız bu pano yöneticisi programı seveceksiniz.

Clipr uygulaması Mac bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir kopyala yapıştır pano yöneticisi. Mac'in standart pano yöneticisi tüm verileri bilgisayarın hafızasına yüklediği için bir süre sonra sık sık işlem yapıyorsanız maalesef bütün belleğiniz pano yöneticisi tarafından dolduruluyor. Clipr bu sorunun üstesinden gelmek için hazırlanmış ve en verimli şekilde pano bilgilerini yönetmekte kullanılıyor.

Hafıza kullanımını optimize hale getirerek sabit diskinizi de pano işlemleri için uygun hale getiren uygulama, böylece bilgisayarınızın en hızlı şekilde çalışması için tüm gerekli işlemleri tamamlıyor. Uygulamanın ücretsiz olan bu versiyonu bulut depolama sistemlerini kullanmıyor ancak sadece tek bir bilgisayarda pano işlemleri yapıyorsanız kullanabilirsiniz. Ücretli sürüme yükseltildiğinde ise bir kaç cihazınızda birden tek bir panonun işlemlerini yapabiliyorsunuz.

Bunun yanında iPhone cihazınız için de destek sunan uygulama, panoya kopyaladığınız bilgilerin mobil cihazınız üzerinden de görülebilmesini sağlayarak verilerinize her yerden erişim sağlamanıza yardımcı oluyor.

Yiğit Ekim Demir

Clipr

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Clipr, fotoğraflarınızın arka planını kolay bir şekilde kaldırmanızı sağlayan bir mobil uygulamadır.

Clipr, Windows Phone tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz hızlı ve pratik bir kırpma aracıdır. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile fotoğraflarınızın arka planını kesip atabilir, dilediğiniz bir resmi yerleştirebilirsiniz.

Herkesin rahatlıkla kullanabileceği olabildiğince sade tasarlanmış arayüz ile gelen Clipr, detaylı ayarlarla uğraşmadan fotoğraflarınızın arka planını değiştirebileceğiniz basit bir mobil uygulama. Fotoğraflarınızın arka planını silmenin haricinde fotoğraflarınızı yeniden boyutlandırmanız, filtre uygulamanız da mümkün. Fotoğraflarınızın düzenlemeden sonra nasıl görüneceğini görebiliyor, yani ön izleme yapabiliyorsunuz. Dilerseniz uygulama aracılığıyla oluşturduğunuz fotoğrafları Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal mecralarda paylaşabiliyorsunuz.

Clipr Özellikleri:

  • Kullanımı kolaydır.
  • Sadece birkaç dokunuşla fotoğrafların arka planını değiştirme
  • Filtre uygulama / geri alma
  • Galerideki fotoğrafları düzenleme
  • Kırpılmış görüntüleri tekrar kullanma
  • Efekt ve filtre seçenekleri
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PhotoRescue

    PhotoRescue, dijital depolama ortamında silinen görselleri kurtarır.
  • Fastest Free YouTube Downloader

    Hızlı ve kolay kullanılır bir YouTube video indirme programı.
  • 4k Video Downloader

    YouTube, Vimeo ve Dailymotion videolarını FLV, MP4, MKV ve MP3 formatlarından bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan bir program.
  • MacX YouTube Downloader

    MacX YouTube Downloader ile Mac bilgisayarınızda kolayca video indirebilirsiniz
  • Song Sergeant

    Song Sergeant, Mac bilgisayarınızda müzik kütüphanenizi düzenlemeye yarayan programdır.
  • Mac Video Downloader

    Mac Video Downloader, Mac'inizi için video programı indirmenize yarar.
  • iSkysoft Phone Transfer

    iSkysoft Phone Transfer, farklı mobil cihazlar arasında dosya transferini kolayca yapabilmenizi sağlayan yararlı ve başarılı bir program.
  • OneDrive

    OneDrive, Microsoft'un popüler bulut dosya depolama servisi SkyDrive'ın yenilenmiş Mac versiyonudur.