Clock Tray Skins

DENEME SÜRÜMÜ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,380 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Windows için Clock Tray Skins programı, standart Windows saatiniz ile yer değiştirebilen gelişmiş bir masaüstü saati ve tasarımı programıdır.

Windows için Clock Tray Skins programı, standart Windows saatiniz ile yer değiştirebilen gelişmiş bir masaüstü saati ve tasarımı programıdır.

Bu programı bilgisayarınıza indirip kurduğunuzda tasarımını kendiniz ayarlayabileceğiniz ve standart Windows saatinizin yerini alacak bir masaüstü saatiniz olacak. Bu saat zamanı, saniyeyi, günleri, tarihi ve sistem çalışma zamanını sizin seçeceğiniz tasarımda gösteren bir saattir. 130’un üzerinde farklı tema içeren programda bu temalar arasından istediğinizi belirleyip ayarlayabilirsiniz. Renk ve dokuyu seçme olanağı veren Clock Tray Skins ile masaüstünüzde çok farklı bir etki yaratabilirsiniz.

Clock Tray Skins aynı zamanda atomik-zaman senkronize edici yazılımdır ve takvim işlevi de görür. Program basit tasarımlı olmasının yanında basit bir arayüze sahiptir ve kullanımı da son derece kolaydır. Bilgisayarınıza kurup çalıştırdıktan sonra program penceresinin üst satırında “Dosya”, “Takvim”, “Zaman” ve “Yardım” gibi 4 ayrı bölüm olduğunu göreceksiniz. Buradaki menülere girerek istediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz. Yine pencerenin solunda bulunan “Options”, “Skins” ve “About” bölümlerinden saatinizin rengini ve tasarımını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Atomic Alarm Clock

    Windows için Atomic Alarm Clock programı, farklı alarmlar ile önemli olayları size hatırlatan masaüstü saat uygulamasıdır.
  • Digital Clock

    Digital Clock, masaüstünüzde kullanabileceğiniz bir saat aracıdır. Bu programda saatin dışında başka fonksiyonlar da yer almaktadır.
  • Advanced World Clock

    Advanced World Clock uygulaması ile dünya üzerindeki bir şehirde saatin o an kaç olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • World Clock

    World Clock, dünya üzerinde yer alan farklı ülkelere veya şehirlere ait saatleri görüntülemenize olanak sağlayan dünya saatleri programıdır.
  • Sharp World Clock

    Sharp World Clock istediğiniz sayıda ülkeye ait saatleri masaüstünüz üzerinde takip edebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Talking Desktop Clock

    Talking Desktop Clock programı sayesinde masaüstünüzde konuşan ve saati gösteren hoş bir programa sahip olabilirsiniz.
  • Free Alarm Clock

    Free Alarm Clock, birden çok alarm oluşturup tüm alarmları kolayca yönetmenizi sağlayan ücretsiz ve faydalı bir alarm programıdır.
  • NotfyMe

    Bilgisayarınızda açılan pencereler ve animasyonlar, sesler ile alarmlar ve hatırlatmalar kurabilmek için bu programı kullanabilirsiniz.