CloneCD

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
40,721 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

CloneCD ile CD ve DVD'lerinizi birebir kopyalayabilir, hiçbir veri kaybı olmadan kolay ve hızlı bir şekilde her türlü verinizi kopyalayabilirsiniz.

CloneCD, müzik ve veri CD'lerinizi yedekleyebileceğiniz gelişmiş bir yazılımdır. Kopya koruması olan CD'leri de kopyalamanıza olanak tanıyan yapısı ile her türlü CD'nizi kopyalayabilir ve farklı yerlerde yedekleyebilirsiniz. 5.0 versiyonundan itibaren CloneCD sadece CD'leri değil DVD'leri de kopyalayabilmektedir. DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD+R Dual Layer ve DVD-RAM formatlarındaki DVD'leri kopyalayabilen CloneCD ile DVD yedeklerinizi de alabilirsiniz. Ancak film kopyalamak istiyorsanız AnyDVD yazılımına ihtiyacınız vardır.

Ayrıca imaj formatlarındaki ISO ve UDF gibi dosyaları ve yeni SafeDisc3 koruma sistemli CD ve DVD'leri de kopyalayabilmektedir.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • AmoK CD/DVD Burning

    Küçük boyutlu ve kolay bir kullanıma sahip program ile CD ve DVD oluşturabilir, bütün medya uzantılı dosyaları CD veya DVD'ye sorunsuzca yazdırabilirsiniz.
  • AV CD Grabber

    AV CD Grabber, müzik CD'lerini bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan başarılı bir ses dönüştürme yazılımıdır.