CloneDVD

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60,502 TOPLAM İNDİRME
49.16 MB DOSYA BOYUTU

CloneDVD, DVD kopyalama korumalarını kaldırarak kopyalama ve klonlama yapmanızı sağlar.

DVD filmlerinizi kopyalamak ve klonlamak istediğinizde CloneDVD size en kolay ve hızlı çözümü sağlıyor.

CloneDVD esnek ve kolay kullanımıyla ön plana çıkıyor. Hiçbir özel ayar istemeden bütün DVD kopyalama korumalarını (CSS, RC, RCE, UOPs, Sony ARccOS) kaldıran bu program DVD'lerinizi kopyalarken sizlere hiçbir engel bırakmıyor. Program DVD'leri iPod, PSP, Zune benzeri taşınabilir cihazlara kopyalayabilmeniz için format dönüştürme işlemi de yapabiliyor.

Program DVD'inizin içeriğini isteğinize göre düzenlemenize izin vererek kopyalarken istediğiniz kısımları çıkarmanızda yardımcı oluyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CloneDVD Mobile

    CloneDVD Mobile, DVD formatındaki filmlerinizi hızlı ve kolay şekilde Sony PSP, Apple iPod/iPhone/iPad Video, Android, iAudio X5 gibi taşınabilir cihazlarınızda oynatabileceğiniz formata dönüştürebilir.
  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • CD to WMA MP3 Ripper

    CD to WMA MP3 Ripper, müzik CD'leri üzerinde yer alan şarkıları bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.