Clouds & Sheep 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME

Clouds & Sheep 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Clouds & Sheep 2 ünlü koyun besleme oyunu serisinin son oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu olarak tanımlanabilecek Clouds & Sheep 2'de her oyuncuya kendi koyun sürüsünü yetiştirme ve onlarla eğlenme imkanı veriliyor. Oyunda bir koyun sürüsünü beslemek, yetiştirmek ve sürüdeki koyun ve kuzuları mutlu etmek için çabalıyoruz. Kuzuyken bakımını üstlendiğimiz koyunların büyüyüp koyun ve koç olduklarına şahit olabilmekteyiz.

Clouds & Sheep 2'de koyunlarımızı yetiştirmek için onların yiyeceği çimeni ekiyoruz. Ayrıca oyunda içecekleri suyu sağlamak için yağmur yağdırmamız gerekiyor. Clouds & Sheep 2 bize hava şartlarını kontrol etme imkanı veriyor. Clouds & Sheep 2'de çiftliğimizi birçok farklı oyuncak ve eşyayla dekore edebilmekteyiz. Ekrana yerleştirdiğimiz oyuncaklar sayesinde koyunlarımızla birlikte oyun oynayabiliyoruz.

Clouds & Sheep 2'de koyunlarımızın görünümlerini çeşitli kıyafetler ve aksesuarlar kullanarak değiştirebilmemiz mümkün. Ayrıca koyunlarımızın rengini de değiştirebilmekteyiz. Clouds & Sheep 2 yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

Clouds & Sheep 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
301 MB DOSYA BOYUTU

Clouds & Sheep 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir koyun besleme oyunudur

Clouds & Sheep 2 yedidne yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden eğlenceli bir mobil simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir koyun besleme oyunu olan Clouds & Sheep 2'de kendi çiftliğimizin başına geçiyoruz ve koyun sürümüzü yetiştirerek koyunlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Oyunda koyunlarımızı kuzuyken yetiştirmeye başlıyor, büyüyerek yetişkin bir koyun veya koça dönüştüklerine şahit olabiliyoruz.

Clouds & Sheep 2'de koyunlarımızın beslenmesini sağlayabilmek için etrafı çimlendirerek onlara yiyecekleri otları sunuyoruz. Su içmeleri için de yağmur yağdırabiliyoruz. Oyun boyunca hava durumunu kontrol etmemize de izin veriliyor. Koyunlarımızın sıkılmamaları ve mutlu olmaları için onları eğlendirme amacıyla çiftliğimize farklı oyuncaklar yerleştirebilmekte, bu oyuncaklarla birlikte oynayabilmekteyiz.

Clouds & Sheep 2 içinde koyunlarımızın görünümünü değiştirebilmek için birçok farklı kostüm ve aksesuar seçeneğine sahibiz. Ayrıca çiftliğimizi de farklı temalara uygun olarak dekore edebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Clouds & Sheep

    Clouds & Sheep oldukça sevimli bir koyun yetiştirme oyunudur
  • Tiny Sheep

    Tiny Sheep, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir kuzu bakma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Sheep Farm

    Sheep Farm, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hem ücretsiz hem de eğlenceli bir kuzu çiftliği işletme oyunu.
  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Madow | Sheep Happens

    Madow | Sheep Happens, kuzuları dağlardan aşağıya indirmeye çalıştığınız gerçekten tuhaf ama eğlenceli bir arcade oyunudur.
  • Monster vs Sheep

    Monster vs Sheep, bol bol aksiyon olan ve oynarken kendinizden geçeceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunu.
  • Sheep Up!

    Sheep Up! adlı Android oyununda amacımız koyunlara yardımcı olmak ve kutuların dışına çıkmalarını sağlamak.
  • Sheep Happens

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.