Cloudship

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,175 TOPLAM İNDİRME
23.67 MB DOSYA BOYUTU

Cloudship programını kullanarak elinizdeki notları tutabilir ve aynı zamanda görevlerinizi ve işlerinizi yönetebilir, paylaştırabilirsiniz.

Cloudship programı, Windows kullanıcılarının yapmak zorunda oldukları görevlerinin ve notlarının kolayca kaydının tutulmasını sağlayan ücretsiz programlar arasında yer alıyor ve ek satın alma seçenekleriyle de daha fazla opsiyona sahip olabiliyor. Programın hem basit bir arayüzü hem de etkili çalışan özellikleri olduğu için çoğu kişiye hitap edeceğini düşünüyorum.

Mac, Android ve iOS için de uygulamalara sahip olan program, böylece girdiğiniz not ve görevlerin tüm diğer cihazlarınızda kolayca senkronize edilmesini sağlıyor. Bu sayede hangi cihazınıza geçerseniz geçin gereken işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Programın bu ücretsiz sürümünün sınırlamalarını kısaca listelemek gerekirse;

  • Sınırsız not tutma ve görev ekleme
  • Not tarihçesinde 10 adım geriye gidebilme
  • 50 MB aylık online not ve görev depolama alanı
  • Teknik destek
  • Süresiz ücretsiz kullanım

Programdaki görevleriniz için harcadığınız vakitleri kolayca girmeniz ve bunun yanında notlarınızı temel seçeneklerle biçimlendirmeniz de yine sunulan özellikler arasında yer alıyor.

Aynı zamanda ekipler için de destek sunan Cloudship'te, her bir projenizde bulunan görevleri ayrı kişilerle paylaşmanız mümkün. Bu sayede tüm verilerinizi paylaşmadan sadece ilgili kişilere gidecek not ve iş listeleri oluşturabiliyorsunuz.

Eğer basit ancak hızlı çalışan bir not yahut görev yöneticisi uygulaması arıyorsanız göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Cloudship

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Cloudship uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızda notlarınızı tutabilir, paylaşabilir ve görevler ekleyebiliyorsunuz.

Cloudship uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında en kolay yoldan not ve görevlerinin kaydını tutmak için kullanabilecekleri ücretsiz çözümler arasında yer alıyor ve oldukça başarılı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. Çok fazla özelliğe sahip olmasa da varolan özelliklerini başarılı bir şekilde sunabilen ve pek kafa karıştırıcı olmayan uygulama, kullanıcıların hoşuna gidecektir.

Çok sayıda platform için hazırlanmış olan servis, böylelikle tüm cihazlarınızdan not ve görev listelerinize erişmenize olanak tanıyor. Hazırlanan notların biçimlendirmeleri, görevlerin zamanlanmaları gibi not ve iş yönetimi konusunda temel olarak gerekli olan tüm yetenekleri sunan uygulama, böylece kullanırken rahat etmenizi sağlıyor.

Farklı projeler açılmasına imkan vermesi ve her projeye ayrı ayrı not ve işlerin girilmesinin mümkün olması sayesinde aynı anda pek çok projeyle ilgilenenlerin kategorilendirme ihtiyaçları görülecektir. Not ve işlerin ekip arkadaşlarınızla paylaşılabilmesi de çok kişinin üzerinde çalıştığı işleri tamamlayabilmek açısından önemli ancak diğer kişilerin de uygulamaya sahip olması gerektiği unutulmamalı.

Eğer görevlerinizin tamamlanma zamanlarının kaydını tutmak istiyorsanız bir zaman sayacına da sahip olan Cloudship size yardımcı olacaktır. Çok karmaşık not ve görev yönetimi uygulamalarından hoşlanmayan kullanıcıların göz atmak isteyebileceklerini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Cloudship

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Cloudship uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan tüm görev ve notlarınızı yönetebiliyor, ekip arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Cloudship uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının notlarını saklamak ve yönetebilmek, ayrıca kendilerine yapmaları gereken görevleri hatırlatmak için kullanabilecekleri ücretsiz araçlar arasında yer alıyor ve benzer pek çok uygulamaya göre bayağı basit bir yapıya sahip olduğunu söyleyebilirim. Her ne kadar çok gelişmiş özelliklere sahip olmasa da karmaşık ve onlarca gereksiz özelliği olan uygulamalardan uzak durmak isteyenlerin tercih edebileceklerini düşünüyorum.

Uygulamayı kullanırken not ve görevlerinizi ayrı ayrı projeler içerisine ekleyebiliyor, böylece hepsinin farklı kategoriler altında kolayca bulunabilmelerini sağlayabiliyorsunuz. Cloudship, bu görev ve notların uygulamayı kullanan diğer ekip arkadaşlarınızla paylaşılmalarına izin vermesi sayesinde farklı kişileri farklı projeler altına dahil edebiliyor ve böylece tüm notlarınızı ve işlerinizi herkese göstermek zorunda kalmıyorsunuz.

Her ne kadar basit bir uygulama olsa da, notların ekip üyeleri arasında transferi ve güncellemeler için internet bağlantısına ihtiyaç duyduğunu belirtmek gerek. Uygulamanın diğer masaüstü ve mobil platformlarda da birer uygulaması olması sebebiyle bunların hepsi arasındaki senkronizasyondan faydalanarak tüm cihazlarınızda proje notlarınızı görüntüleyebiliyorsunuz.

Yazılan notlar için temel biçimlendirme seçeneklerinin yer alması, daha düzenli notlar tutulmasına imkan tanıyor. Ayrıca not içeriklerine göre aramalar gerçekleştirmek isterseniz kullanabileceğiniz arama butonları da yine uygulama içerisinde mevcut. Görevlerinize harcadığınız vakti tutabileceğiniz bir kronometresi olması ise hangi işlerin ne kadar sürdüğünün kaydını tutmanıza da yardımcı oluyor.

Basit ancak etkili bir not yahut görev kaydı tutma uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Cloudship

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME
33.87 MB DOSYA BOYUTU

Cloudship uygulamasını kullanarak Mac cihazlarınızda tüm görev ve notlarınızın yönetimini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Cloudship uygulaması, Mac kullanıcılarının bilgisayarlarında kolayca şahsi veya mesleki notlarını tutabilecekleri, aynı zamanda yapmaları gereken görevleri takip edebilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem basit kullanımı hem de hızlı çalışan yapısı sayesinde çok fazla özelliğe sahip olmasa da temel ihtiyaçlarınızı karşılamakta yeterli olacaktır.

Windows, Android ve iOS platformlarında da birer uygulamaya sahip olan Cloudship, böylece cihazlar arasında not veya görev senkronizasyonu da gerçekleştirebiliyor. Tamamlanan görevlerin işaretlenmesi, bu görevlere harcanan zamanın tutulması ve notların biçimlendirilmesi gibi işe yarar bir kaç araç da yine uygulamayla birlikte geliyor.

Ücretsiz olan sürümde bir miktar kısıtlama mevcut ancak çok profesyonel amaçlarla kullanmadığınız sürece bu özellikler sizin için yeterli olacaktır. Daha geniş bir şekilde uygulamayı kullanmak isteyenler uygulama içi satın alma seçeneklerinden faydalanabiliyorlar.

Uygulamayı kullanırken senkronizasyon özelliğinin doğru bir şekilde faaliyet gösterebilmesi için internet bağlantınızın aktif olması gerektiğini ise tabii ki unutmamalısınız. Eğer son zamanlarda işinizi görecek bir not ve görev uygulaması bulamadıysanız bir göz atmanız yeterli olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Task Coach

    Task Coach, yapmanız gereken işleri not alıp takibini yapabileceğiniz ücretsiz bir kişisel planlama uygulamasıdır.
  • CS2Notes

    CS2Notes, önemli notlarınızı almak için kullanabileceğiniz bulut destekli bir yapışkan not uygulamasıdır.
  • Doit.im

    Doit.im programını kullanarak bilgisayarınızdaki görevleri çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
  • Todoist

    Todoist, kişisel görev yönetimi ve yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • TodoPlus

    TodoPlus, yapılacak işler veya görevler listesi hazırlamak için kullanabileceğiniz başarılı bir programdır.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • Notee

    Notee çok kullanışlı ve ücretsiz bir not alma uygulamasıdır. Notlarınızı kolayca Notee ile alabilir ve saklayabilirsiniz.