Clownfish for Skype

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39,417 TOPLAM İNDİRME
0.76 MB DOSYA BOYUTU

Clownfish for Skype, popüler mesajlaşma ve sesli görüşme program Skype üzerindeki iletilerinizi 50'den fazla dile çevirebilen başarılı ve yararlı bir program.

Skype programını kişisel veya iş amaçlı sürekli olarak kullanıyorsanız Clownfish'de kullanabileceğiniz programlar arasında yer alıyor. Clownfish for Skype, hem size gelen iletileri hem de sizin görderdiğiniz iletileri otomatik olarak diğer dillere çevirebilen online bir çevirme programı.

Sadece yazılanları çevirmek dışında imla hatalarını da kontrol edebilen program bir çok dilde sürekli kullanabileceğiniz iyi dilekler için hazır taslaklar da barındırıyor. Aslında programın ana görevi Skype mesajlaşmaları diğer dillere çevirme olsa da programın bir çok yan özelliği bulunuyor. Skype'ı çok daha etkili kullanmanızı sağlayan programı ücretsiz olarak sitemizden indirerek yararlanabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Gelen mesajları sesli okuma
  • Farklı dillerde iyi dilek dilemek için gerekli hazır mesajlar
  • Sesli görüşmelerini kaydetme
  • Arkadaşlarınız ile yaptığını görüşmelerde müzik açıp onlara dinletebilmek
  • Mesajlarınızı şifreleyerek kimsenin erişememesini sağlama
  • E-posta bildirimleri
  • Ses değiştirme efektleri

Skype üzerinde yapacağınız mesajlaşma ve videolu görüşmelerde kullanabileceğiniz pek çok yararlı özelliğe sahip olan Clownfish for Skype'ı indirerek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Clownfish for Skype

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,523 TOPLAM İNDİRME
12.54 MB DOSYA BOYUTU

Clownfish for Skype, popüler mesajlaşma ve videolu görüşme programı Skype'ı daha etkin kullanabilmeniz için başta mesajlaşma çevirileri olmak üzere bir çok yararlı özellik bulunduran ücretsiz bir program.

Clownfish for Skype, Skype kullanıcılarının arkadaşları ve diğer kişiler ile yaptığı mesajlaşmaları diğer dillere çevirebilen online bir çeviri programı. Çeviri işlemleri için Google Translate, Microsoft Live, Babylon Translate, SysTran, PROMT ve Yandex seçeneklerini barındıran programın ayarlarından istediğiniz çeviri hizmetini seçebiliyorsunuz.

Programın güzel yanlarından bir tanesi ise çeviri işlevi dışında pek çok özelliği bulunması. Örneğin yapmış olduğunuz sesli görüşmeleri kaydederek arşivleyebilir ve böylece daha sonra ihtiyaç duyduğunuzda tekrar açarak dinleyebilirsiniz. Son versiyonu ile birlikte sesli okuma özelliği gelen Clownfish, gelen mesajlarınızı sesli olarak size okuyabiliyor. Aynı zamanda yazdıklarınızı çevirmek ile yetinmeyi sizin için yazım kurallarını da kontrol ederek imla hatası bulunan yerleri görmenizi sağlıyor.

Benim için en güzel özelliği ise Skype üzerinden arkadaşlarım ile görüşürken dinlediğim müziği arkaplan olarak açıp onlara da dinletebiliyor olmam. Pek çok bilgisayar kullanıcı sesli iletişim programlarında kulaklık ile karşı tarafa nasıl gideceği hakkında bilgi sahibi değil. Normal şartlarda ekstra bir programdan kullanmadan zahmetli bir iş olan ses aktarımı, Clownfish for Skype ile çocuk oyuncağı gibi.

50'den fazla dile çeviri yapabilen program üzerinde bu dillerde iyi dilekler dileyebilmeniz için gereken sözcükler şablon olarak bulunuyor. Bu sayede yabancı bir kişi ile iletişim kurararken şablonlardan da yararlanabilirsiniz. Hem yazdıklarınızı hem de size yazılan mesajları otomatik olarak çeviri yapan program ile sesinizi de değiştirerek eğlenceli efektler kullanabiliyorsunuz.

Eğer Mac'leriniz üzerinde sürekli Skype kullanıyorsanız Clownfish for Skype'ı ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pamela for Skype Basic

    Skype için etkili bir eklenti sunan Pamela for Skype ile her an sekreteriniz varmış gibi çevrimiçi sohbetlerinizi ve aramalarınızı yönetebileceksiniz.
  • Messenger Plus! for Skype

    Skype'a yeni özellikler eklemek ve animasyonlarla kişiselleştirmek için yararlanabileceğiniz Messenger Plus!'ı deneyin.
  • Skype

    Skype, Microsoft tarafından geliştirilen ve dağıtılan ücretsiz görüntülü konuşma programlarından bir tanesi olarak hizmet vermektedir.
  • Skype Status Changer

    Skype Status Changer, Skype programı üzerinde durumunuzu otomatik olarak değiştiren kullanışlı bir uygulamadır.
  • iFree Skype Recorder

    Skype görüşmelerinizi kaydetmenize imkan sağlayan kullanımı kolay ve ücretsiz bir program.
  • Seaside Multi Skype Launcher

    Seaside Multi Skype Launcher sayesinde bilgisayarınız üzerinde aynı anda birden çok Skype hesabı açabilirsiniz.
  • Callnote

    Callnote, Skype görüşmelerini kaydedebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz kullanıcı dostu bir yardımcı programdır.
  • VoiceMaster

    VoiceMaster, Skype görüşmelerinizi sırasında kullanacağınız efektlerle sesinizi değiştirebileceğiniz bir yazılımdır.