CNET

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.

Son teknoloji haberleri, tarafsız ürün incelemeleri, ürün önerileri, mobil ve oyun sektöründeki gelişmeler ve çok daha fazlasını takip edebileceğiniz CNET’in zengin içeriğini web tarayıcınızı açmadan takip edebileceğinizi biliyor muydunuz? Her ay milyonlarca teknoloji tutkununun takip ettiği sitenin Windows platformu için hazırladığı resmi uygulama tüm içeriği masaüstünüzden takip etme imkanı tanıyor.

Sadece Amerika’daki değil İngiltere, Avustralya, Çin, Fransa, Almanya, Japonya, Kore ve İspanya’daki kullanıcılara kendi dillerinde içerik sunabilen popüler teknoloji sitesi CNET’in resmi uygulaması Windows 8 ve üzeri işletim sistemli tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabiliyor. Teknoloji birinci kaynaktan takip etmek isteyenler için eşsiz bir uygulama olan CNET’te hayatımıza daha girmemiş teknolojilerin tanıtım haberlerini okuyabilir, videolarını izleyebilir, resim galerileri ile iş geçirebilirsiniz.

Son teknoloji ve tüketici elektroniği hususunda önerilerde bulunan ve haberler sunan CNET’in ödül kazanmış içeriğini resmi uygulama sayesinde nerede olursanız olun takip edebilirsiniz.

Erkan Calp

CNET

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

CNET Android uygulaması ile şirketin resmi sitesindeki tüm içerikler cebinizde.

CNET, 1994’ten bu yana inceleme, haber, blog, podcast, video, makale ve teknoloji üzerine içerikleri sıcağı sıcağına dünyanın dört bir köşesindeki insanlara ulaştıran Amerika merkezli web sitesidir. İngiltere, Avustralya, Çin, Fransa, Almanya, Japonya, Kore, İspanya’daki kullanıcılara kendi dillerinde içerik sunabilen sitenin resmi Android uygulaması yabancı kaynakları takip edenler için bulunmaz nimet. Hemen her konuda içeriğe ulaşabilirsiniz.

CNET’in Android akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu uygulaması web sitesini aratmıyor. CNET editörleri tarafından hazırlanmış çok özel haberleri okuyabilir, anlık bildirimler sayesinde yüzlerce kişinin buluştuğu etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

Sürekli güncellenerek arayüzünü yenileyen ve yeni özellikler kazanan uygulama ile teknoloji, haber, inceleme, fotoğraf galerileri, nasıl yapılır videoları içerikleri tek dokunuş ötenizde. Kullanıcı dostu ve modern arayüz ile gelen uygulama her CNET takipçisinin cebinde bulunmalı.

Erkan Calp

CNET

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
16.3 MB DOSYA BOYUTU

CNET uygulaması ile teknoloji haber ve incelemelerini yakından takip edebilirsiniz.

CNET, 1994 yılında Halsey Minor ve Shelby Bonnie tarafından kurulan, hemen her türlü konuda içerik sunan oldukça popüler web sitesidir. Resmi iPhone ve iPad uygulamasını yükleyerek cnet.com üzerinde bulunan haber, inceleme, makale, podcast ve videolara anında ulaşabilir, push bildirimlerle etkinliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

Ödül kazanmış kaynaklardan biri olan CNET’in iPhone ve iPad uygulamasını hiçbir ücret ödemeden cihazına yükleyebilir ve CNET editörlerinin hazırladıkları içeriklere ulaşabilirsiniz. Sade ve animasyonlu arayüz üzerinden içeriklere zahmetsizce erişebilirsiniz.

Sürekli güncellenerek içeriğinin zenginleştirildiği uygulamanın ana ekranı öne çıkanlar ve son paylaşılanlar olmak üzere 2 bölümden oluşmaktadır. Haber, inceleme, video, nasıl yapılır, ürünler gibi diğer içeriklere sol üste konumlandırılmış butona dokunarak ulaşabilirsiniz.

Teknoloji haber ve incelemelerini takip edebileceğiniz en iyi kaynaklar arasında olan CNET’in mobil uygulaması da web sitesi kadar başarılı.

Erkan Calp

CNET

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

CNET uygulaması ile teknolojiye dair son gelişmeler anında akıllı telefonunuzda.

CNET, teknoloji dünyasına dair son gelişmeleri milyonlarca kişiye aktaran popüler web sitelerinden birisidir. Haberlerden ürün incelemelerine, nasıl yapılır videolarından makalelere her seviyede kullanıcıya hitap eden içerik üreten web sitesinin Windows Phone platformu için hazırladığı resmi uygulamadır.

CNET, Windows Phone 8 ve üzeri akıllı telefonunuza ücretsiz olarak indirebileceğiniz, ödüllü uygulamadır. Zengin içeriği kadar modern, sade ve hızlı arayüzü ile dikkat çeken uygulama ile CNET’in resmi web sitesinde yer alan içeriklere mobil cihazınızdan anında erişebileceksiniz. Her seviyede kullanıcıya yönelik hazırlanmış çok özel içerikler kategoriler halinde sunulmaktadır. Kategorilerin haricinde paylaşılan son içerikleri ve en çok ilgi gören içerikleri de tek bakışta görme şansına sahipsiniz.

Yurt dışında düzenlenen etkinlikleri de anlık bildirimlerle tarafınıza ulaştıran CNET, her teknoloji takipçisinin akıllı telefonunda bulundurması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • TRT Haber

    TRT Haber ile Türkiye ve Dünya gündemini takip edebilir, ilginizi çeken konularda yazılmış haberlere anında ulaşabilirsiniz.