CodeGym

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Programlama öğrenmek için Java öğrenme uygulaması CodeGym: learn Java, mobil üzerinden programlama dili öğretiyor.

Günümüzün vazgeçilmez mesleklerinden biri olan yazılım ve programlama artık hemen hemen her meslekte mevcuttur. Bu nedenle gencinden yaşlısına kadar birçok insan yazılım öğrenmeye çabalamaktadır.

Ancak kimi insanlar yetersiz donanım sebebiyle yazılım öğrenememektedirler. Bu nedenle mobil cihazlar üzerinden yazılım öğrenmek isteyen birçok kişi bulunmakta. Mobil cihazlarda yazılımı öğretecek programlar arasında CodeGym: learn Java'da bulunmaktadır. 

CodeGym: learn Java İndir 

Yazılım öğrenmeniz için gerçekten de bir bilgisayara ihtiyacınız olabilir. Ancak, mobil cihazlar üzerinden yardımcı uygulamalar ile yazılım öğrenebilirsiniz bu uygulamalardan biri olan CodeGym: learn Java cihazınızda indirip kurduktan sonra 1200 görev ve 600 dersten oluşan eğitimi tamamlayıp Java programlama dilini öğrenebilirsiniz.

Uygulama sizi kod yazmanızı kod düzeltmenizi  bir küçük de olsa projeler yapmanız istemektedir. Kodlama alıştırması yapmak için birebir uygulamalardan biri olan CodeGym: learn Java bu sayede yanınızda bilgisayarınızın olmadığı zaman da kodlama öğrenmenizi olarak tanımaktadır.

Ayrıca uygulama yazdığınız kodlara incelemeye gönderip geribildirim almanıza da olanak sağlamaktadır. Kodlama öğrenme de en çok yarar sağlayan uygulamalardan biri de geribildirimdir. Bu sayede yaptığınız hataları görebilir ve düzeltebilirsiniz.

Her an yazılım öğrenebileceğiniz uygulama dersler ve görevleri 10 seviyeden oluşmaktadır. Uygulamanın iddia ettiğine göre oyun oynayarak kodlama öğrenmenizi fayda sağladığını söyleyebiliriz ancak bu durum tartışılabilir. Siz de kodlama öğrenmek için bir mobil uygulama arıyorsanız bu uygulamaya bir şans verebilirsiniz.

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UPDF

    UPDF programının OCR özelliği ile Android cihazlara geliyor. Bu birçok kullanıcı için büyük bir avantaj olabilir.
  • ScourgeBringer

    İki boyutlu bir aksiyon arıyorsanız ve gizemli bir kaderi belirlemek istiyorsanız ScourgeBringer oyununa göz atmalısın.
  • BigCommerce

    E-ticaret platformunu yönetmek isteyen kullanıcılar için tasarlanan BigCommerce, oldukça avantajlı gözüküyor.
  • NGL APK

    NGL APK'daki profil linkinizi Instagram hikayenizde paylaşın ve insanların size anonim bir şekilde soru sormasını sağlayın.
  • Lucky Patcher APK

    Uygulama izinlerini kontrol etmek için kullanılan uygulama Lucky Patcher APK veri güvenliği için önemli bir rol oynamakta.
  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.
  • AdımPara APK

    AdımPara APK uygulaması adım attığınızda para kazanma imkanı tanıyor. 
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.