CoffeeCup Free Image Viewer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,162 TOPLAM İNDİRME
4.06 MB DOSYA BOYUTU

CoffeeCup Free Image Viewer ücretsiz resim dosyası görüntüleme ve düzenlemeye yardımcı bir resim editörüdür. Program içerisinde FTP,ZIP ve e-posta desteği bulunmaktadır.

CoffeeCup Free Image Viewer bilindik resim düzenleme ve görüntüleme yazılımlarından farklı bunun yanı sıra tüm resim formatlarını destekleyen ücretsiz bir yazılımdır.

CoffeeCup Free Image Viewer da resim dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde düzenlemeniz için herşey düşünülmüş. Gelişmiş dosya arama özelliği sayesinde klasörlerinizin içeriğini kolayca görüntülemenizi sağlar bu sayede de işlerinizi kısa sürede halletmenize olanak tanır.

Resimlerinizin boyutunu küçültebilmeniz için ZIP özelliği bulunmakta, bu özelliği kullanarak bilgisayarınızda yer kaplayan resim dosyalarınızı ufak boyutlu resim dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Ayrıca program içerisinde bulunan FTP ve Email desteği sayesinde, resim dosyalarınızı istediğiniz zaman rahat bir şekilde herhangi bir sunucuya veya başka bir kullanıcıya göndermenizi sağlar.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FastStone Image Viewer

    Tüm grafik dosyalarınıza ayrıntılı bir şekilde bakabileceğiniz ve gerekli düzenlemeleri kolaylıkla yapabileceğiniz ücretsiz bir resim gezgini olan FastStone Image Viewer ile en çok kullanılan resim formatları arasında dönüştürme işlem
  • Best Free Image Converter

    Best Free Image Converter kullanışlı bir resim formatı dönüştürücüdür
  • Free Image Resizer

    Free Image Resizer ile görüntülerinizi, resimlerinizi ve fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • Free Image Converter

    Elinizdeki resim ve grafik formatlı dosyaları diğer formatlara ücretsiz dönüştürmek için Free Image Converter ideal görünüyor.
  • Free Image to PDF Converter

    Free Image to PDF Converter, resim dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Fly Free Photo Editing and Viewer

    Fotoğraflarınızı ücretsiz olarak görüntülemenize ve düzenlemenize yarayan, birçok özelliği bünyesinde barındıran çok fonksiyonlu bir fotoğraf düzenleme ve gösterme aracıdır.
  • Advanced Image Viewer and Converter 1.6

    Advanced Image Viewer and Converter, bir resim gösterici ve aynı zamanda resim formatlarını birbirine dönüştürücüdür.
  • Free Image Convert and Resize

    Bilgisayarınızda bulunan resimleri istediğiniz farklı bir resim formatına çevirmenizi ve hızlı bir şekilde boyutlarını değiştirmenizi sağlayan basit bir resim düzenleme programıdır.