CoffeeCup Website Access Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,432 TOPLAM İNDİRME
5.25 MB DOSYA BOYUTU

CoffeeCup Website Access Manager websitenizin erişimini kullanıcılara göre farklı ayarlar atayarak kişiselleştirmenizi sağlar. Program sayesinde erişimi kısıtladığınız bölümlere şifre koyabilir bu bölümler için ayrıcalığa sahip öz

CoffeeCup Website Access Manager websitenizde kullanıcı yönetimi yapmanızı sağlayan bir yazılımdır. Belirlediğiniz bölümlere girebilecek kullanıcıları belirleyebilir ve bu kullanıcılara kullanıcı adı, şifre, e-posta adresi verebilirsiniz.
 
CoffeeCup Website Access Manager website erişim yöneticisini kullanır. Website Erişim Yöneticisi ile binlerce kullanıcının erişimini yönetebilirsiniz. Kullanıcılarınız için kendiniz şifre belirleyebilir veya programın sizin için kırılamaz şifreler oluşturmasını sağlayabilirsiniz. CoffeeCup Website Access Manager önceden tanımlanmış e-posta sistemi sayesinde oluşturduğunuz aktif olmayan kullanıcılara yada şifresini kaybetmiş kullanıcılara tekrar yeni bir şifre gönderir. IP engelleme özelliği ile sitenizi rahatsız eden kullanıcıları sonsuza dek engelleyebilirsiniz.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoffeeCup Website Color Schemer

    CoffeeCup Website Color Schemer web tasarımcılarının site tasarlarken ihtiyaç duydukları renk paletini oluşturarak, site içersindeki renk uyumunu sağlayan ve bu renklerin kullanılmasına yardımcı olan bir web tasarım aracıdır.
  • CoffeeCup LockBox

    CoffeeCup LockBox bilgisayarınızdaki kayıtlı şifreleri ve kullanıcı isimlerini kendi veritabanına kayıt eden istenildiği zaman kullanılmasını sağlayan ve başka kullanıcıların bu kayıtlara erişememesi için kendini şifreleyen, yardımc
  • Simple Website Blocker

    Simple Website Blocker, kullanıcıların istedikleri web sitelerini engelleyebilecekleri basit bir güvenlik programıdır.
  • Internet Access Controller

    Internet Access Controller, internet erişimini kontrol etmek, engellemek ve kısıtlamak için kullanabileceğiniz bir güvenlik programıdır.
  • CoffeeCup Flash Website Search

    Bu program sayesinde web sitenizin içinde flash yardımı ile arama bölümü oluşturmanız çok kolay.
  • Website Blocker v1.1.25

    Seçili,kullanılan web sitelerini gözden geçirip gerektiğinde erişimi engeller veya durdurur.
  • Website Password Manager

    Website Password Manager, çevrimiçi hesaplarınızın şifresini yönetmek için kullanabileceğiniz bir şifre oluşturma özellikli şifre yönetim aracıdır.
  • Internet Security Manager 2.3

    Bu yazılımla internette son derece güvenli ve rahat bir şekilde sörf yapabileceksiniz.