Çoklu Msn Açma ( Multi Msn )

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
11,380,817 TOPLAM İNDİRME
0.02 MB DOSYA BOYUTU

Birden fazla Msn Messenger pencesi açmak çok kolay... Tek bilgisayardan aynı anda farklı MSN'ler açabilirsiniz.

Windows Live Messenger son sürümü indirmek için MSN İndir sayfasını, WLM Çoklu MSN yaması için buraya tıklayınız.
7 sürümünden 8.1 (WLM) sürümüne kadar tüm sürümleri destekleyen yama için buraya tıklayın.

Şu anda indireceğiniz yama MSN Messenger 8.0, 9.0 ve ara sürümler için geçerlidir.
Bu program ile istediğiniz kadar MSN Messenger penceresi ve oturumu açabilirsiniz. Kullanımı çok kolay ve çok küçük bir boyutu olan bu program çok işinize yarayacaktır... Programı açtığınızda önünüze gelen küçük pencerede MSN Messenger'in seçili olması ve Load botonuna basmanız bilgisayarınızda yeni bir MSN Messenger'in açılmasını sağlayacak [sağ alt köşede görebilirsiniz] ve ordan istediğiniz gibi oturum açabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WLM 2009 İçin Çoklu MSN Pencere Açma Yaması

    Windows Live Messenger 2009 kullanıcıları aynı anda birden fazla hesap ile WLM 2009'u açabilmelerini sağlayan ücretsiz çoklu msn penceresi açma yaması.
  • Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch (Yama)

    Windows Live Messenger 8.5 için üretilmiş bu yama ile çoklu msn açma veya sınırsız titreşim özelliği gibi 76 farklı özelliği Windows Live Messenger 8.5 ile kullanabileceksiniz.
  • Windows Live Messenger 8.1 için Mess Patch (Yama)

    Windows Live Messenger 8.1.0178 için üretilmiş Mess Patch ile çoklu msn açma veya sınırsız titreşim özelliği gibi 76 yama seçeneği barındıran özel değişiklikler yapabileceğiniz bir yama.
  • Messenger Plus! Live

    Windows Live Messenger 2009 (MSN 9) uyumlu Messenger Live! Plus'ın son sürümü; çoklu pencere açma, renkli isim yazmak, konuşma gizleme vb. kullanışlı ek özellikler, eğlenceli iletişim, yeni animasyonlar ve kişiselleştirme seçenekleri sağl
  • Msn Tools

    Msn Crack,Multi Msn,Msn Freeze,Msn Flood,Msn Piç ,Winamp Msn,Msn Logger..... ve daha fazlası bu programda.
  • Windows Live Messenger için Çoklu MSN Açma Yaması (WLM Universal Patch)

    Windows Live Messenger programını birden fazla hesap ile aynı anda kullanmak için ihtiyacınız olan yama karşınızda. Birden fazla pencere açabilmenin yanında reklamları ve tabları kaldırmak için de kullanabileceğiniz bu araç en son çıkan
  • OGZSOFT Çoklu MSN

    OGZSOFT Çoklu MSN aynı bilgisayar üzerinden birden fazla MSN Messenger hesabınıza bağlanmanızı sağlayan ve Windows işletim sisteminin bütün sürümleriyle uyumlu ücretsiz bir yazılımdır.
  • MSN Webcam Recorder

    MSN Webcam Recorder, MSN, Yahoo Messenger, AIM, ICQ gibi mesajlaşma programlarındaki video konferanslarınızı sesleriyle beraber kaydeder.