Collagerator

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36,360 TOPLAM İNDİRME
7.29 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda ücretsiz ve kolay kullanılır bir programla fotoğraf kolajları yapmak için bu programı deneyebilirsiniz.

Collagerator programı sayesinde bilgisayarınızda en güzel fotoğraf kolajlarını yaratmak mümkün hale geliyor. Her ne kadar pek çok kullanıcı artık bu kolajları mobil cihazlarında yapmayı sevse de bilgisayar kullanıcılarının da kendi istedikleri gibi fotoğraf kolajları yapabilmeleri için hala programlar hazırlanıyor. Sürekli fotoğraf çeken ve bunları toplu olarak aile ve arkadaşlarıyla paylaşmak isteyenlerin kullanabileceği ücretsiz uygulama aynı zamanda kolay bir kullanıma ve temiz bir arayüze sahip.

Program direkt olarak içerisine koyduğunuz fotoğrafları karma bir şekilde kolaj haline getirebiliyor ancak aynı zamanda sizin de renk tonları gibi ufak düzenlemeler yapmanıza olanak tanıyor. Böylece detaylara girmeden ancak kontrolü tamamen elden bırakmadan kolajlarınızı oluşturabiliyorsunuz. Cep telefonu yerine bilgisayarlardan fotoğraf ve resim kolajları hazırlamak isteyenlerin kesinlikle denemesi gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Collagerator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,613 TOPLAM İNDİRME
11.94 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarınızda fotoğraf kolajları hazırlamak ve paylaşmak için bu ücretsiz uygulamayı indirin.

Collagerator uygulaması Mac bilgisayarınızda kullanabileceğiniz ve kolayca fotoğraf kolajları yapabileceğiniz ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Uygulamanın sahip olduğu otomatik kolaj hazırlama yeteneği sayesinde hiç uğraşmadan kolajlar elde edebiliyor ve böylece aile ile arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Uygulama otomatik kolaj yapmanın yanında sizlere de resimlerin konumlarını düzenleme şansı verdiği için beğenmemeniz durumunda dilediğiniz gibi resimleri dizebilirsiniz. Ayrıca eklenen resimler üzerinde ufak oynamalar yapmak ve renk tonlarını değiştirmek gibi işlemleri de anında gerçekleştirebiliyorsunuz.

Mobil telefon ve tabletlerden kolaj yapmak yerine bilgisayarında işlemi tamamlamak isteyenlerin tercih edebilecekleri uygulamalardan bir tanesi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • PaintSupreme

    PaintSupreme hızlı ve eğlenceli bir resim düzenleme programıdır.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • GIMP

    GIMP hem zengin özellikleri hem de kullanışlılığıyla Photoshop'a rakip olan ücretsiz bir resim editörüdür
  • nomacs

    Nomacs programını kullanarak fotoğraf ve resim dosyalarınıza kolaylıkla çeşitli efektler uygulayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • Snapshotor

    Snapshotor ücretsiz bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Romantic Photo

    Romantic Photo ile fotoğraflarınızı farklı filtreler yardımıyla özel hale getirebilirsiniz.