Comicana

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Comicana, çizgi romanlarınızı dijital ortamda okumayı tercih ediyorsanız kesinlikle es geçmemeniz gereken bir uygulama.

Comicana, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda çizgi roman okumanın keyfini sürebileceğiniz uygulamalardan biri. CBR, CBZ, CB7, EPUB ve PDF formatında çizgi romanları boyutları ne olursa olsun sorunsuzca açabilen uygulama tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Comix uygulamasını alternatif olarak kullanabileceğinizi düşündüğüm Comicana, favori çizgi roman kitaplarınızı hem tablet, hem telefon, hem de bilgisayar üzerinden okumanıza izin veriyor. Tek bir çizgi romanı veya klasöre toplanmış birden fazla çizgi romanı açabilen uygulamada çizgi romanınızı okurken ihtiyaç duyacağınız her şey mevcut.

Çizgi romanlarınızı ister yatay ister dikey konumda okuyabileceğiniz çizgi roman uygulamasında dilediğiniz sayfayı daha hızlı açmanızı sağlayan seçenekler (ilk, önceki, sonraki, son sayfayı hızlıca açma), sayfadaki detayları görmenize izin veren sayfa yakınlaştırma, çizgi romanda beğendiğiniz bir sayfayı almanıza imkan tanıyan yer imleri, sevdiğiniz çizgi romana tek dokunuşla ulaşmanızı sağlayan sabitleme seçeneği gibi çizgi romanı okurken arayacağınız her şey kullanımınıza sunuluyor.

Dijital ortamda çizgi roman okumaktan keyif alan biriyseniz Comicana uygulamasına kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

Comicana

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Comicana, sevdiğiniz çizgi romanları Windows Phone telefonunuzda okumanıza izin veren başarılı bir uygulama.

Comicana, Windows Phone platformunda ücretsiz kategorisinde en kaliteli çizgi roman okuma uygulaması diyebilirim. Sevdiğiniz çizgi romanları Windows Phone telefonunuza taşıyarak dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde okumanıza imkan tanıyan uygulama .cbr, .cbz, .cb7 ve .epub formatında hazırlanmış çizgi roman arşivlerini sorunsuzca açabiliyor.

Çizgi roman hastası olarak “Mobilde çizgi roman okumak ne kadar keyifli olabilir ki?” sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Tabii ki çizgi romanı elde tutup kokusunu içinize çekerek okumanın keyfi bir başka olacaktır ancak gittiğiniz her yere çizgi romanlarınızı taşımak sıkıntı yaratabilir. Tam bu noktada önerebileceğim Comicana uygulaması ile sevdiğiniz tüm çizgi romanları telefonunuza yükleyebilir ve istediğinize anında ulaşabilir, nerede olursanız olun okumanın keyfini sürebilirsiniz.

Telefonunuzdaki ve sd kartınızdaki çizgi romanların yanında OneDrive ve Dropbox hesaplarınızda tuttuğunuz çizgi romanları da indirerek okumanıza izin veren Comicana’da çizgi romanlarınızı klasörlerde toplama şansına da sahipsiniz. Bu sayede Batman, Conan, Indiana Jones, Superman ve diğer kahramanların tüm çizgi romanlarına anında ulaşabiliyorsunuz.

Comicana, Windows Phone 8 üzeri telefonunuzda çizgi romanlarınızı keyifle okumanıza imkan veren bence marketteki en iyi çizgi roman okuma uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.