Comodo Antivirus for Mac

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3,017 TOPLAM İNDİRME
20.2 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarlar için Comodo tecrübesiyle geliştirilen Comodo Antivirus for Mac, tüm zararlı yazılımlar ve çevrimiçi tehditlerden sizi korur.

Mac bilgisayarların virüs geçirmez olduğu inanışı giderek azalmaya başladı. İnternetle bu kadar haşır neşir olduğumuz bir dönemde özellikle çevrimiçi tehditlere karşı önlem almamız gerekiyor.

Comodo firmasının Mac bilgisayarlara özel olarak hazırladığı Comodo Antivirus for Mac, ücretsiz bir yazılım. Program gerçek zamanlı olarak bilgisayarları virüslerden korumanın yanında, internetteki kimliğinizin çalınmasını engelleyici önlemler almayı da ihmal etmiyor. Anlık virüs taramaları yapmak isterseniz "Dock"ta bulunan program ikonuna öğeyi sürükleyip bırakmanız yeterli. Şüpheli aktiviteler de program tarafından karantinaya alınarak kontrol için bekletiliyor.

Programın arayüzü sade ve sizi gereksiz uyarılarla rahatsız etmeden çalışıyor. Bilgisayarınızda ücretsiz bir güvenlik kalkanı isterseniz, Comodo'nun tecrübesinden faydalanabilirsiniz.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sophos Anti-Virus for Home Edition

    Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition, bilgisayarınızı virüslere, Trojan’lara ve diğer tehditlere karlı korur.
  • Mac için Norton AntiVirus

    Mac için Norton Antivirus, sisteminizi en iyi şekilde korur.
  • Dr. Web Antivirus

    Dr. Web Antivirus kapsamlı bir Mac güvenlik programıdır
  • Avast Free Mac Security

    Avast Free Mac Security, popüler antivirüs programı geliştirici Avast tarafından Mac'lerinizi korumak için geliştirilen yeni ve oldukça başarılı bir güvenlik programı.
  • Avast Free Antivirus

    Mac bilgisayarları başarılı bir şekilde koruyan Avast Free Antivirüs programı, tüm tehditlere karşı bilgisayarların güvende kalmasını sağlıyor.
  • Avira Free Mac Security

    Avira tecrübesini Mac bilgisayarlara yansıtarak yeni ücretsiz güvenlik yazılımı Avira Free Mac Security'i yayınladı. Programla zararlı yazılımlardan gerçek zamanlı olarak korunabilirsiniz.
  • 360 Total Security

    360 Total Security ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz bir Mac anitivirüs yazılımıdır
  • Bitdefender Virus Scanner

    Bitdefender Virus Scanner ile Mac sisteminizden zararlıları uzak tutun.