Confide

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Confide ile kendi kendine silinen mesajlar gönderebilir ve kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Confide, şifreli mesajlar gönderip kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak bir programdır. Ciddi bir mesaj güvenliği sağlayan Confide ile özellikl şirket içi görüşmelerinizi güvenli bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Ekran görüntüsü almayı engelleme, kendi kendine silinen ve şifreli mesajlar gibi özelliklere sahip olan Confide, tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir programdır. Program ile kişilerinize anında erişebiliyor ve aynı zamanda mobil telefonlarınızda da konuşmalarınızı sürdürebiliyorsunuz. Yüksek güvenlik sunan Confide aynı zamanda dünyaca ünlü şirketler tarafından da kullanılmaktadır. Güçlü özelliklerinin yanında oldukça hoş bir tasarıma da sahip olan Confide medya dosyalarını da destekleyebiliyor. Mesajlarınıza resim, video, pdf gibi dökümanlar ekleyebiliyor ve tüm işlerinizi tek merkezden güvenli olarak yönetebiliyorsunuz.

Gizliliğe önem veren birisiyseniz eğer Confide uygulamasını mutlaka denemelisiniz. Mobil cihazlarınızda da kullanabileceğiniz Confide'de kendinizi güvende hissedebilirsiniz.

Confide programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Confide

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Confide ile mesajlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz

Confide kullanıcılara mesaj güvenliği sağlama, mesajlarınız için ekran görüntüsü almayı engelleme ve mesaj şifreleme imkanı tanıyan bir gizli mesajlaşma uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir uygulama olan Confide sayesinde e-posta ve SMS mesajlaşmalarınızı başkaları tarafından izinsiz görüntülenemeyecek şekilde saklayabilmektesiniz. Özellikle bankacılık detayları gibi hassas bilgileri paylaşıyorsanız işinize yarayacak olan Confide ile aldığınız mesajlar okunduktan sonra otomatik olarak yok oluyorlar.

Confide ile Android cihazınızdan ekran görüntüsü alma yoluyla mesajlarınızın çalınmasını da engelleyebiliyorsunuz. Uygulama ekrana dokunulduğunda mesajları saklayabiliyor ve bu sayede mesajlardan ekran görüntüsü alınması engelleniyor.

Confide ile herhangi bir e-posta adresine veya telefon numarasına mesaj gönderebilirsiniz. Confide aracılığıyla gönderilen mesajlar şifrelenmektedir ve gizlilikleri garanti altına alınmaktadır.

Confide size mesajlarınızın ne zaman okunduğunu da söyleyebilmekte.

Can Erdil Şentürk

Confide

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Confide uygulaması ile gizlilik endişesi duymadan rahatça mesajlaşabilirsiniz.

Confide, şirket içi yazışmalarınızı güvenli bir şekilde yapabilmeniz için hazırlanmış bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Popüler anlık fotoğraf ve video paylaşımı Snapchat’ten esinlenerek hazırlanmış uygulama ile iş arkadaşlarınızla gizli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan uygulama, mesajların okuduktan sonra otomatik olarak silinmesi işlemini başarıyla yerine getiriyor. Mesajın okunduktan sonra silinmesi dışında mesaj gösterme özelliği de oldukça dikkat çekici. Öyleki gönderilen mesajı okuyabilmeniz için karakter sayısına göre oluşturulan kutucuklar üzerinde parmağınızı gezdirmeniz gerekiyor. Bu özellik sayesinde mesajın ekran görüntüsünü almak ta zorlaşıyor ve tüm yazışmalarınız gizlilik içerisinde sürdürülmüş oluyor.

Ücretsiz hesabınızı oluşturarak kullanmaya başlayabildiğiniz mesajlaşma uygulaması, rehber ve Facebook’taki arkadaşlarınızı hızlıca aktarmak için seçenek sunuyor. Dilerseniz bu seçeneği atlayıp uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Herhangi bir e-posta adresine anlık mesajlar gönderebilir, alıcının mesajınızı okuyup okumadığını görebilirsiniz.

iOS 7 tasarımlı arayüze sahip güvenli mesajlaşma uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Mesajlarınız okunduktan sonra anında silinir.
  • Mesajların ekran görüntüsünü alınmasını önleyen özel bir sisteme sahiptir.
  • Herhangi bir e-posta adresine kolayca mesaj gönderme imkanı tanır.
  • Mesajlarınızı okunduğunda anında haberdar eder.
  • Ücretsizdir.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ChatON

    ChatON, Samsung'un popüler mesajlaşma uygulamasıdır.
  • RockMelt

    Sosyal medya tutkunu kullanıcıları hedef alan RockMelt, Facebook ve Twitter hesaplarının sürekli takip edilmesini ve daha hızlı paylaşım yapılmasını amaçlayan bir internet tarayıcısı.
  • Skype

    Skype, Microsoft tarafından geliştirilen ve dağıtılan ücretsiz görüntülü konuşma programlarından bir tanesi olarak hizmet vermektedir.
  • Trillian

    Trillian Windows Live Messenger, GTalk, Skype gibi anlık mesajlaşma servislerini ve Facebook, Twitter, Foursquare gibi sosyal ağları teker teker açmadan tek bir program ile yönetmenizi sağlıyor.
  • Discord

    Discord, topluluk kurmak için geliştirilmiş popüler sesli, görüntülü ve yazılı iletişim programı.
  • VoipRaider

    VoipRaider son teknoloji ile çalışan yüksek kalitede dünya çapında iletişim imkanı sağlayan ücretsiz bir iletişim programıdır.
  • Flock

    Flock, takım olarak çalışna arkadaş grupları yada iş yerleri içinde iletişim kurmak isteyenlerin kullanarak rahatlıkla mesajlaşabileceği verim arttıran bir iletişim programı.
  • Ripcord

    Kullanışlı ve hızlı bir sohbet istemcisi