Contacts +

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,354 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Contacts+ adlı Android uygulamasıyla önem verdiğiniz kişilere tek bir yerden kolayca ulaşabilirsiniz.

Önem verdiğiniz insanlara tek bir platform üzerinden kolayca ulaşabilmek isteyen kullanıcılar için geliştirilen Contacts+ ücretsiz ve başarılı bir kişi listesi uygulamasıdır.

Contacts+, WhatsApp, Facebook, Twitter gibi sosyal uygulamalar dışında günlük olarak kullandığınız mesajlaşma, kişi listesi, arama kayıtları ve çok daha fazlasını sizler için bir araya toplar.

Aynı zamanda uygulamalar arasında geçiş yapmadan kolayca mesajlaşmanıza olanak tanıyan Contacts+, arkadaşlarınıza ait bilgileri Facebook senkronizasyonu sayesinde kolayca çekerek uygulama üzerinde görüntülemenizi sağlar.

Can Çevrim

Contacts +

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Contacts + uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdaki kişileri kolayca yönetebilir ve işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

Contacts + uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda bulunan kişileri çok daha kolay bir şekilde yönetmenizi sağlayabilecek ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve standart kişiler uygulamasına göre çok daha iyi bir arayüzü ve işlevi bir araya getiriyor diyebilirim. Dolayısıyla iOS'un standart kişiler yazılımından sıkıldıysanız göz atmayı unutmamalısınız.

Uygulamada bulunan kişiler ve fotoğrafları olabildiğince iyi bir şekilde yerleştirilmiş ve açık bir şekilde tüm bağlantılarınıza erişmek mümkün. Kişilerinizi hemen arayabilmek, mesaj gönderebilmek, e-posta göndermek ve diğer işlemleri gerçekleştirmek de sadece bir tıklama ile gerçekleştirilebiliyor.

Kişilerin farklı gruplar altında listelenebilmesi, sıralamalarının değiştirilmesi, favori kişilerin hazırlanması gibi ek özellikler ise iş, ev, okul gibi farklı yerlerden tanıdıklarınızı gerekli kategorilere ayrılabilmesini ve daha sonra hızlı erişimi mümkün kılıyor.

Contacts +'nın dikkat çeken bir diğer yanı ise sosyal ağlarla bağlantılı bir şekilde kontakların hazırlanmasına imkan tanıması. Böylece hem bilgiler hem de resimler otomatik olarak kişilerinizin ağ bilgileri üzerinden çekiliyor ve merak ettiğiniz bir şey olduğunda uygulama içinden bakabiliyorsunuz. Tabii ki bu duruma doğum günleri gibi önemli etkinlik ve anlar da dahil olduğu için arkadaşlarınızın doğum günlerini de kaçırmayacağınızı garanti edebilirim.

Eğer uzun süredir kullanışlı bir kişiler uygulaması arıyorsanız kesinlikle deneyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Contacts

    Google Contacts mobil cihazınızda kullanabileceğiniz alternatif bir rehber uygulamasıdır
  • Contacts Widget

    Contacts Widget uygulaması ile favori kişilerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve iletişim kurabilirsiniz.
  • Contacts Optimizer

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rehber uygulamasıdır.
  • PP - Dialer and Contacts

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz rehber uygulamasıdır.
  • DW Contacts

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kişi yönetimi uygulamasıdır.
  • My Contacts Backup

    My Contacts Backup ile rehberinizi yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
  • Duplicate Contacts

    Rehberinizde aynı kişiye ait birden fazla numara kayıtlıysa, Duplicate Contacts uygulaması ile temizleyebilirsiniz.
  • Trusted Contacts

    Trusted Contacts (Güvenilir Kişiler), Google'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu konum paylaşma uygulaması.