Conundrum 929

x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Cicada3301'den ilham alan Conundrum 929'da, dark web içerisinde dolaşıp gizemli şifreleri bulmamız gerekiyor.

Conundrum 929, dark web'de gezinerek bir bulmacayı çözmeye çalıştığınız bir oyundur. Welcome to the Game'e benzeyen yapısı ile birlikte, aynı WTTG gibi internet sayfalarında gezinip, kenara saklanmış gizli ipuçlarını bulmaya çalışıyoruz. Ayrıntılı bir sistem ve korkutucu bir internet gezintisi ile birlikte, siz oyunculara eğlenceli bir deneyim yaşatıyor. 

Eldir Studios tarafından geliştirilen bu oyun, başlangıç seviyesinden en zorlayıcı seviyeye kadar, dört farklı seviye seçeneği bulunduruyor. Seçtiğiniz zorluk seviyelerine göre ipuçları, internet sayfalarının değişikliği ve bilmecelerin fazlalaşması gibi birçok özellik değişiyor.

Conundrum 929, aynı gerçek bir arama motoru gibi çalışan kapsamlı bir tarayıcı kopyasına sahiptir. Farklı sayfalar arası gezinmenizi sağlayan bu kopya tarayıcıda, dark web'de gezinip internetteki şifreleri bulmalısınız.

Güvenlik

Dark Web Nedir, İnternetin Karanlık Yüzünü Kimler Kullanıyor?

Conundrum 929 İndir

Conundrum 929, "internet çağının en ayrıntılı ve gizemli bulmacası" olarak adlandırılan Cicada3301 bulmaca setinden ilham almıştır. 2012 ve 2014 yılları arasında yayınlanan Cicada3301, aynı zamanda internetin en ürkütücü bulmacaları arasında listeye de girmiştir.

Korkutucu ve bir o kadar da gizemli olan Conundrum 929'u indirerek, tıpkı gerçekte olduğu gibi internet sayfalarında dolaşıp, gizemli olayları çözebilirsiniz. Neredeyse hiç sistem gereksinimi gerektirmeyen bu oyun, yalnızca Windows 10 işletim sisteminde çalışmaktadır. 

 

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amnesia: The Dark Descent

    İlk Amnesia oyununu oynamış mıydınız? Hemen Amnesia: The Dark Descent oynamaya başlayın ve bu korku dolu seriye adım atın.
  • The Dark Pictures Anthology - Man of Medan

    The Dark Pictures Anthology - Man of Medan (PC İndir): Sinematik korku oyunu
  • Blinding Dark

    Blinding Dark birinci şahıs bakış açısından oynadığınız bir korku oyunudur
  • Alone in the Dark: Illumination

    Alone in the Dark: Illumination klasik korku oyunu serisinin son oyunudur
  • Alone in the Dark

    Merakla beklenen Alone in the Dark oyuncularla buluştu. Kapsamlı bir 90'lar hikayesini oyunculara sunan bu yapımda, hayatta kalma ve korku deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Helltown

    Helltown, Steam üzerinden oynayabileceğiniz bulmaca ve gizem çözme üzerine kurulu bir oyundur.
  • Kederin Yankıları

    Kederin Yankıları tamamını Türkçe olarak oynayabileceğiniz bir gizem ve bulmaca oyunudur.
  • Dark Arcana: The Carnival

    Dark Arcana The Carnival bizi gizemli bir maceraya konuk ediyor