Convert Pictures to PDF

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
580 TOPLAM İNDİRME
0.57 MB DOSYA BOYUTU

Convert Pictures to PDF ile resim dosyalarınızı PDF dosyalarına dönüştürebilirsiniz

Convert Pictures to PDF kullanıcılara bilgisayarlarında depoladıkları resim dosyalarını kullanarak PDF oluşturma imkanı veren bir PDF dönüştürme programıdır.

Basit bir arayüze sahip olan Convert Pictures to PDF sayesinde JPG, BMP ve PNG gibi resim dosyalarını bir araya getirerek PDF dosyaları içerisinde toplayabiliyoruz. Özellikle iş raporlamalarımızda kullanacağımız grafiklerin ve ödevlerimizde yararlanacağımız tabloların resim dosyaları formatında olması bu dosyaları PDF dökümanları içerisinde kullanmamızı güçleştiriyor. Ayrıca yakalayacağımız ekran görüntülerini PDF dosyaları yapma ihtiyacı da ortaya çıkabiliyor. İşte Convert Pictures to PDF size bu tür konularda yardımcı olan pratik bir resimlerden PDF yapma yazılımıdır.

Convert Pictures to PDF'nin arayüzünde ihtiyaç duyulan kısayollar bulunuyor ve kullanıcının kafasının karışmasının önüne geçiliyor. Uygulama arayüzünde kullanacağınız fotoğrafları ekleme tuşu, sayfa büyüklüğünü belirleme tuşu, seçeceğiniz resimleri silme tuşu yer alıyor. Bunun yanında eklediğiniz resimler ters ise onları döndürmenize yardımcı olan bir resim döndürme tuşu yer alıyor. Bu özellik sayesinde farklı bir resim editörü kullanarak resimlerinizi döndürme derdinden kurtuluyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Convert PDF to Image

    Convert PDF to Image programı, PDF belgelerinizi internet bağlantısına gerek kalmadan resim formatına dönüştürmenizi sağlar.
  • Convert PDF To Text

    Convert PDF to Text yazılımı tüm PDF dosyalarınızı internet bağlantısı olmadan txt formatına çevirebilir.
  • Convert PDF to Word

    Convert PDF to Word programı, PDF dosyalarınızı Microsoft Word (.doc) ya da Rtf (.rtf) belgesine kalite kaybı olmadan dönüştürür.
  • Convert Document to Image

    Convert Document to Image, DOC ve PDF formatlı belgelerinizi popüler resim formatlarına dönüştürmenizi sağlayan güvenilir ve kullanıcı dostu bir programdır.
  • Print To PDF Pro

    Print To PDF Pro ile bilgisayarınızdaki dosyaları kolayca PDF formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Free Scan to PDF

    Free Scan to PDF adlı program sayesinde tarayıcınız ile tarattığınız dökümanları PDF formatında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Free Word to PDF

    Free Word to PDF, bilgisayar kullanıcılarının Word metin dosyalarını PDF formatına dönüştürebilecekleri ücretsiz bir programdır.
  • Free Text to PDF Convert

    Elinizdeki yazı dosyalarını en hızlı şekilde PDF dosyalarına dönüştürmek için kullanılabilecek ücretsiz bir araç.