Cooking Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,574 TOPLAM İNDİRME
263 MB DOSYA BOYUTU

Cooking Fever, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz yemek yapma oyunu.

Cooking Fever, dünyayı dolaşarak birbirinden lezzetli yemekler, tatlılar yaptığımız bir oyun. Windows platformunda hem telefon hem de masaüstünde aynı oynanışı sunan zaman yönetimi oyununda fast food restoranı, sushi restoranı, bar ve daha onlarca mekanda bulunuyoruz. Amacımız işletmemize gelen müşterilerimizi güler yüzle karşılayıp uğurlamak.

Dünya mutfağını yakından tanımak isteyen bir aşçının yerine geçtiğimiz oyunda – zaman yönetimi oyunlarının bir klasiği olarak – menüye dahil olan yiyecekleri en kısa sırede müşterilerimizin istediği kıvamda pişirerek servis etmemiz gerekiyor. Fazladan pişirerek yaktığımız her menü çöpe gitmekle birlikte o günkü kazancımızdan kesiliyor. Tabii ki tam tersi de olabiliyor; Menüyü istendiği şekilde jet hızıyla hazırlayıp sunduğumuzda ekstra alıyoruz.

Restoranımızı dilediğimizce şekillendirmemize izin veren oyunda 400’den fazla bölüm bulunuyor ancak bölümler fazlasıyla uzun değil. 400 bölüm boyunca 13 farklı yerde, 100’den fazla malzeme kullanarak yüzlerce çeşit yemek hazırlıyoruz.

Erkan Calp

Cooking Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,964 TOPLAM İNDİRME
131 MB DOSYA BOYUTU

Cooking Fever APK, yemek oyunları, yemek yapma oyunu, zaman yönetimi oyunları sevenler için tavsiyedir.

Cooking Fever, Android yemek oyunları arasında oldukça popüler. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yemek yapma oyunudur. Yemek yapmayı seviyorsanız ve bu hobinizi oyunlara da taşımak istiyorsanız beğeneceğiniz bir oyun olduğunu düşündüğüm Cooking Fever aslında bir zaman yönetimi oyunu da diyebilirim. Cooking Fever APK veya Google Play'den Android telefonlara yüklenebiliyor.

Cooking Fever APK İndir

Oyunda bir aşçı olarak oynuyor ve mutfağa girerek işe başlıyorsunuz. Bazen fast food hazırlıyor, bazen sushi yapıyor bazen de karmaşık yemekler pişiriyorsunuz. Ayrıca birbirinden leziz menüler hazırlamanız da gereken oyunda temel amacınız siparişleri zamanında müşterilere sunmak.

Bu göründüğü kadar kolay değil elbette. Size verilen görev basitmiş gibi görünse de oyun ilerledikçe daha fazla müşteri geliyor ve yanlış hazırladığınızda eksi puan alıyorsunuz. Bu yüzden aynı zamanda hem hızlı, hem doğru hem de stratejik olarak düşünüp kararlar almanız ve yemekleri bu şekilde hazırlamanız gerekiyor.

Oyunda aşçı olarak oynayabileceğiniz fırından pizzacıya, deniz ürünlerinden Hint yemeklerine farklı 8 restoran tipi bulunuyor. Bununla birlikte 150 malzeme ile pişirebileceğiniz 400'den fazla yemek ve tamamlamanız gereken 300 level de oyunda yine sizleri bekliyor.

Eğer siz de yemek yapmayı seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Cooking Fever Elmas Kazanma Hilesi

Aşağıdaki Cooking Fever hileleri, daha fazla elmas ve para kazanmanızı sağlayacak:

Yemeğinizi yeterince erken hazırlayın: Müşteriler restoranınıza doldurmaya başlamadan önce birkaç yiyecek hazırlayın. Müşteriler önceden hazırlanmış yiyeceklerden şikayet etmezler ve yiyecekleri istenen sıcaklıkta tutmak için ısıtıcılar vardır. İster bir saat önce ister beş dakika önce pişirmiş olun aynı miktarda para kazanırsınız. İçecekler kendi kendine doldurulur bu nedenle önceden hazırlama konusunda endişelenmeyin. Oyunun başında hamburger, sosisli sandviç gibi yiyecekler için sınırlı pişirme aletine sahipsiniz. Bunlar müşteriler gelmeye başlamadan önce hazırlamanız gereken yiyecek türleri. Daha hızlı seviye atlamak ve daha fazla elmas ve para kazanmak için müşteri bekleme süresini azaltın.

Mutfağınızı geliştirin: Birinci seviyeyi geçtiğinizde mutfağınızı geliştirme fırsatına sahip oluyorsunuz. Mutfağın yenilenmesinin amacı pişirme kapasitesini artırmak. Yükseltmelerle aynı anda birden fazla yemek pişirme şansınız oluyor. Şimdiye kadar kazandığınız parayı daha verimli pişirme aleti satın almak için kullanın. Eski aletler alıp yükseltme yapabilirsiniz.

Restoranınızı büyütün: Restoranınızı büyütmenin amacı müşterilerinizi rahat ve mutlu kılmak. Cooking Fever’da 8 restoran yeri var: Kahvaltı, Fast-Food, Fırın, Sushi, Pizza, Çin ve Hindistan restoranı. Tüm bu yerlere yeni bar tabureleri, masalar, televizyonlar ve disko topları alın. Her yükseltme ile restoranınızın saygınlığı artacak. Müşterileriniz size bahşiş verecek, başka müşterilere restoranınızdan bahsedecek ve müşteri tabanınız genişleyecek.

Tamamlanan seviyeleri tekrar oynayın: Düşük puanlı seviyeleri tekrar oynayın ve maksimum puan almayı hedefleyin. Mutfağınızı ve restoranınızı geliştirmek için kullanabileceğiniz ek elmaslar ve paralar kazanacaksınız. Altın yıldızlar ve bonuslarla gelen deneyim puanları da kazanabilirsiniz.

Gıda fiyatlarını artırın: Oyunda yeterince para kazanamıyorsanız iyi bir stratejidir. Müşterileriniz bundan hoşlanmayabilir ancak işinizi sürdürmenin harika bir yoludur.

Müşterileri yüzünden okuyun: Cooking Fever’da müşteriler mutlu, endişeli, üzgün veya kızgın olabiliyor. Bekleme süresi, yemek kalitesi ve restoran süsleme gibi müşterilerinizin ruh halini etkileyebilecek birçok şey var. Onların ruh hallerini anlayabilmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Müşterilerinizi mutlu edin ki restoranınızı tercih etsinler. Müşterilerin memnuniyetini sağlayarak daha hızlı seviye atlayabilir ve para kazanabilirsiniz.

 

Elifcan Mehekli Çakmak

Cooking Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,929 TOPLAM İNDİRME
80.4 MB DOSYA BOYUTU

Cooking Fever, bazen fast food, bazen sushi, bazen de tatlı restoranında bulunacağınız eğlenceli bir zaman yönetimi oyunu.

Cooking Fever, iPhone ve iPad kullanıcılarının ücretsiz olarak indirebilecekleri zaman yönetimi oyunları arasında bulunuyor. Bayan bir şef olarak mutfağa girdiğimiz ve kendimizi bazen Fast Food restoranında, bazen sushi restoranında, bazen de barda bulduğumuz oyunda 100’den fazla malzemeyi kullanarak 400’den fazla lezzet ortaya çıkartabiliyoruz.

Cooking Fever, farklı mekanların mutfağına girerek birbirinden leziz menüler hazırladığımız oldukça hareketli geçen ve ilerledikçe daha fazla keyif alacağınızı düşündüğüm bir oyun. Hangi mutfağa girersek girelim amacımız aldığımız siparişleri zamanında ve yakmadan hazırlamak ve müşterilere sunmak. Yapacağımız iş oldukça basit ancak oyun ilerledikçe daha fazla kişiye menü hazırlamamız ve daha fazla kazanmamız isteniyor. Yanlış hazırladığımız veya fazla beklettiğimiz her müşteri bize eksi olarak, menüsünü hızla ve istediği gibi hazırladığımız her müşteri de bize artı olarak yansıyor.

Hızlı düşünmeniz ve hareket etmeniz gereken oyunda bölüm sonlarında kazandığımız parayı restoranı dekore etmek ve mutfağı yenilemek için kullanabiliyoruz. Restoranın görünümünü değiştirmek müşteri çekmek adına oldukça önemli. Öte yandan mutfağımızı yenileyerek daha iyi tatlar ortaya çıkartabilmemiz için şart.

Farklı yerlerde geçen 300’den fazla bölümün yer aldığı Cooking Fever oyununu yemekle arası iyi olan herkese öneririm.

Erkan Calp

Cooking Fever

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Cooking Fever, bayan bir şef olarak farklı mutfaklarda bulunduğunuz bir zaman yönetimi oyunu.

Cooking Fever, yemek yemek kadar pişirmeyle de yakından ilgiliyseniz başından zor ayrılacağınız bir oyun. Bayan bir şef olarak farklı türde menüler çıkaran mekanlarda kendimizi göstermeye çalıştığımız zaman yönetimi oyununda kariyerimiz boyunca 100’den fazla malzemeyle 400’ü aşkın farklı damak tadına uygun lezzet çıkartıyoruz.

Zaman yönetimi oyunları arasında oldukça popüler olan Cooking Fever, Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş ve satın alım yapmadan tamamen kendi çabamızla ilerleyebiliyoruz. Oyunda farklı restoranlarda bulunabiliyoruz ancak işe dilediğimiz mutfaktan başlayamıyoruz. Fast Food restoranı, sushi restoranı, bar ve daha onlarca mekanda kendimizi göstermek için siparişleri olabildiğince çabuk ve sorunsuz teslim etmemiz gerekiyor. Sırada fazla süre beklettiğimiz her müşteri bize eksi olarak geri dönüyor. Tabii ki menüsünü yakmadan ve şipşak hazırladığımız müşterilerden bahşişi kapıyoruz.

Gerçekten bir restoranda çalışıyormuş gibi hissettiren oyunda gün sonunda kazandığımız parayı kendimize ayırmak yerine restoranımızı dekore edip ve menülerini zenginleştirip daha fazla müşteri çekmek için kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kebab Chefs! - Restaurant Simulator

    Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir restoran simülasyonu mu arıyorsunuz? Hemen Kebab Chefs! - Restaurant Simulator indirin ve pişirmeye başlayın.
  • Kebab Simulator: Prologue

    Kebab Simulator: Prologue, hayalinizdeki restoranı oluşturabildiğiniz ve çeşitli yemekleri deneyimleyebildiğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Venba

    Güney Hindistan yemeklerini yaptığınız Venba'da, ailenizle Kanada'ya yerleşerek hayatınıza devam etmek zorundasınız.
  • Toca Kitchen

    Toca Kitchen, çocuğunuzun veya küçük kardeşinizin Windows cihazında oynayabileceği bir yemek yapma oyunu.
  • Overcooked! 2

    Overcooked! 2, yakın zaman önce piyasaya sürülen yemek yapma oyunu Overcooked'un devamı niteliğinde, kendine has eğlenceli bir oyundur.
  • PlateUp!

    PlateUp! ile nefis yemekler yapın ve servis edin. Roguelite türünde kalıcı ilerlemeli bir yemek yapma serüveni sizleri bekliyor.
  • Yemeksepeti

    YemekSepeti ile yemek siparişlerinizi hızlı ve güvenli şekilde verebilirsiniz.
  • Happy Chef

    Happy Chef, popüler yemek şefi olmaya çalıştığınız yorucu ancak eğlenceli bir Windows 8.1 oyunu.