Cooliris

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,521 TOPLAM İNDİRME
11.2 MB DOSYA BOYUTU

Firefox internet tarayıcınıza kuracağınız bu eklenti ile popüler tüm resim ve video sitelerinden aradığınız içerikleri 3 boyutlu şık bir arayüz ile görüntüleyebileceksiniz.

Cooliris 3 boyutlu yapısı ile çevrimiçi resim, video ve daha fazlasını aramak için kullanabileceğiniz bir Firefox internet tarayıcısı eklentisi. Cooliris'i başlatın ve eşsiz 3 boyutlu duvarınızdan yüzlerce objeyi görüntüleyin.

Facebook gibi yüzlerce siteyi destekleyen bu eklenti, Google Images, YouTube, Flickr desteği de sunmaktadır. Cooliris size özel beslemelerden oluşan duvarında aboneliklerinize göre içeriklerinizi hazır halde bekletir. Böylece sevdiğiniz şov ve diziler, arkadaşlarınızın güncellemeleri duvarınızda hızlı erişim sağlar. Cooliris ikonuna aramak istediğiniz şeyi girin ve binlerce sonuç önünüze gelsin.

Önemli! Programı indirdikten sonra inen .xpi uzantlı dosyayı Firefox ile çalıştırdığınızda eklenti Firefox internet tarayıcınıza kurulacaktır.

Yeşim Halıcı

Cooliris

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME

Cooliris uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca tüm online hesaplarınızdaki fotoğraflarınızı organize edebilirsiniz.

Cooliris uygulaması, çok sayıda fotoğraf çekenler ve daha sonra bu fotoğrafları yönetmek zorunda olanlar için hazırlanmış ücretsiz bir Android uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamayı kullanarak, en kolay yoldan sahip olduğunuz tüm dijital hesaplarda yer alan fotoğraflarınıza ulaşabiliyor, onları organize edebiliyorsunuz.

Android telefon veya tabletinizin kendi galerisinden tutun da Instagram, Twitter, Facebook, Tumblr, Flickr ve tüm diğer online hesaplarınızdaki fotoğrafları tek bir medya yöneticisinden yönetmek daha kolay olduğu için bu konuda size oldukça yardımcı olacağına inanıyorum.

Uygulamanın temel özelliklerine değinmek gerekirse;

  • Kolay kullanılır arayüz ve araçlar
  • 3 boyutlu fotoğraf galerisi görünümü
  • Arkadaşlarınızın fotoğraflarına bakabilme
  • Google Drive entegrasyonu
  • Tüm fotoğraf kaynaklarınızı kullanabilme

Eğer sahip olduğunuz fotoğrafları teker teker veya toplu olarak paylaşmak isterseniz bunu da Cooliris içerisinden paylaşma butonlarını kullanarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Binlerce fotoğrafı en hızlı yoldan yönetmenize yardımcı olduğu için fotoğraf arşivleriyle uğraşan kullanıcılarımızın uygulamaya göz atmaları gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Cooliris

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden tüm fotoğraf ve resim hesaplarınızı kolayca yönetmek için ücretsiz bir uygulama.

Cooliris programı iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz hızlı bir medya merkezi uygulaması. Sadece tek bir uygulamayı kullanarak tüm favori resim kaynaklarınızdaki resimleri taramanızı ve paylaşmanızı oldukça kolaylaştırıyor.

Kamera galerisi, Instagram, Facebook, Flickr, Picasa, Twitter, Tumblr, Dropbox ve çok daha fazla depolama servisini destekleyen uygulama sayesinde tüm fotoğraflarınızın tek bir noktadan yönetimi mümkün hale geliyor. Daha sonra dilerseniz fotoğrafları cihazınıza yahut buluta da kaydedebilirsiniz.

Ayrıca paylaştığınız fotoğrafları görebilmek için arkadaşlarınızın Cooliris'e sahip olma mecburiyeti de yok. Efektli ve çekici sunumlardan hoşlananlar için 3D duvar resimleri deneyimi de uygulamanın hoşunuza gidecek özellikleri arasında yer alıyor. Resim adedi konusunda herhangi bir sınırlama bulunmaması ve uygulamanın ücretsiz olması nedeniyle herkesin cihazında bulundurması işleri oldukça kolaylaştıracaktır.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixorial

    Hikayenizi, anılarınızı ya da anlatmak istediğinizi en iyi video ile anlatabilirsiniz. Pixorial ise hikayenizi anlatmanız için size bu fırsatı sunan mükemmel bir video depolama ve düzenleme platformudur.
  • WeVideo

    Kameranızdan videoyu çekin, WeVideo servisine yükleyin ve üzerinden dilediğiniz düzenelemeyi yaptıktan sonra sosyal ağlarda ve Youtube üzerinden paylaşın.
  • We Heart It

    We Heart It, popüler resim paylaşım sitesi weheartit.com sitesi üzerine favori resimlerinizi kolayca ekleyebileceğiniz Google Chrome eklentisidir.
  • Instagram for Chrome

    Chrome için Instagram eklentisi ile Instagram fotoğraf ve videolarına tarayıcınızdan göz atabilirsiniz.
  • Web Video Downloader

    Web Video Downloader popüler video sitelerinden kolayca video indirmenize yarayan bir Firefox eklentisidir.
  • Easy YouTube Video Downloader

    Easy YouTube Video Downloader ile YouTube videolarını yüksek kalite video ve ses formatlarında indirebileceğiniz gibi desteklenen formatlara dönüştürebileceksiniz.
  • Fast Video Download

    Fast Video Download ile YouTube, Facebook, Vimeo gibi FLV ve MP4 videolar bulunduran tüm sitelerden video indirebilirsiniz.
  • Ant Video Downloader

    Ant Video Downloader, Firefox internet tarayıcısı kullanan kullanıcılar için geliştirilen başarılı bir video indirme eklentisidir.