Copy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
500 TOPLAM İNDİRME
47.31 MB DOSYA BOYUTU

Copy, bulut depolama servisi olarak kullanabileceğiniz son derece kullanışlı, hızlı ve ücretsiz bir programdır.

Copy, tıpkı Dropbox, UbuntuOne ve OneDrive gibi yeni bir bulut depolama servisidir. Gelişmiş güvenlik ve paylaşım seçenekleri sunan güçlü bir bulut depolama servisi olan Copy'nin önemli artılarından bir tanesi Windows, Mac, Linux, Android, iOS ve Windows Phone platformlarında kullanılabiliyor olmasıdır.

Bilgisayarınız ile diğer mobil cihazlarınızdaki dosyaları Copy ile senkronize edebilirsiniz. Bu sayede sodyalarınıza istediğiniz zaman erişim sağlayabilirsiniz. Kimlik onaylama ve güvenlik paylaşımı gibi gelişmiş özellikleri bulunan servis kullanıcıların dosyalarının güvende kalmasını sağlıyor. Bunun dışında arttırılmış güvenlik önlemleri ile çift şifreleme kullanan servis, kullanıcılarının dosyalarına verdiği önemi gözler önüne sermektedir. Herhangi bir limit olmadan büyük boyutlu dosya paylaşımı yapabileceğiniz Copy üzerinde yapacağınız paylaşımlar sadece izin verdiğiniz kişiler ile gerçekleşir.

Dosyalarınızı yedeklemek ve güvende tutmak için alternatif bir bulut depolama servisi aryorsanız, Copy'i denemenizi tavsiye ederim. Üstelik programı indirerek kayıt olmanız halinde 15 GB'lık ücretsiz bulut depolama alanı kazanıyorsunuz.

Barış YANIK

Copy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Copy, Android kullanıcılarının dosyalarını yedekleyebileceği güvenli ve kullanışlı bir bulut depolama servisidir.

Copy, tıpkı Dropbox gibi dosya ve klasörlerinizi depolayabileceğiniz yeni bir bulut depolama servisidir. Windows, Mac, Linux, Android, iOS ve Windows Phone platformlarında kullanabileceğiniz servis ile dosyalarınıza istediğiniz an erişim sağlayabilirsiniz.

Copy uygulamasını kullanarak bilgisayarınızdaki dosyalarınız ile diğer mobil cihazlarınız üzerindeki dosyalarınızı senkronize edebilir ve bu sayede dilediğiniz an dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Güvenlik paylaşımı, doğrulama ve kullanıcı adı onaylama gibi gelişmiş güvenlik önlemleri ile birlikte gelişmiş dosya yönetimi yapabileceğiniz Copy, bulut depolama servisi kullanmak isteyenler için iyi bir tercih olacaktır.

Arttırılmış güvenlik önlemleri alabilmek için çift şifreleme yöntemi kullanan Copy üzerinde, herhangi bir limit olmadan büyük boyutlu dosyaların paylaşımını yapabilirsiniz. Paylaşımda bulunduğunuz dosyaları sadece izin verdiğiniz kişiler görebilmektedir.

Özellikler:

  • Fotoğraflarınızı senkronize etme
  • Talep doğrultusunda dosyalarınıza erişim
  • Diğer kullanıcıları dosyalarınıza ulaşabilmek için davet etme
  • SD kart üzerinden yükleme yapabilme
  • Dosyaların eski versiyonlarını indirme

Copy uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kayıt olarak 15 GB'lık ücretsiz bulut depolama alanına sahip olabilirsiniz.

Barış YANIK

Copy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Copy, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz güvenilir ve gelişmiş özelliklere sahip bir bulut depolama servisidir.

Copy, Dropbox ve OneDrive benzeri yeni bir bulut depolama servisidir. Copy'nin en güzel yönlerinden biri ise neredeyse tüm platformlar üzerinde kullanabilmenizdir. Windows, Mac, Linux, android, iOS ve Windows Phone platformları üzerinde Copy'i kullanarak dosyalarınızı depolayabilir ve istediğiniz zaman istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarınız ve mobil cihazlarınız üzerindeki dosya ve klasörlerinizi senkronize ederek dilediğiniz yerden erişebilmenizi sağlayan Copy, sahip olduğu gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde dosyalarınızın güvende kalmasını sağlıyor. Güvenlik önlemleri dışında,gelişmiş dosya yedekleme aracı ve özellikleri barındıran servisi kullanarak dosyalarınızı depolayarak güvende olmalarını sağlayabilirsiniz.

Büyük boyutlu dosyaları paylaşmanıza olanak sağlayan Copy, herhangi bir limit ile sizi sınırlamamaktadır. Ayrıca paylaşımda bulunduğunuz dosyaları sadece izin verdiğiniz kişiler görebilmektedir.

Özellikler:

  • iPhone ve iPad'iniz ile çektiğiniz fotoğrafları otomatik olarak Copy hesabınıza yükleme
  • İstediğiniz şekilde dosyalarınıza erişme
  • Klasörlerinize erişim sağlayabilmeleri için diğer kişileri davet etme
  • SD kartınızdaki herhangi bir dosyayı yükleme
  • Dosyalarınızın eski versiyonlarını indirme

Eğer bir bulut depolama servisi kullanmak istiyorsanız fakat hangisini kullanacağınız konusunda kararsız kaldıysanız, Copy'i iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek denemenizi tavsiye ederim. Uygulamayı indirip kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra 15 GB'lık ücretsiz bulut depolama alanı size hediye olarak verilmektedir.

Barış YANIK

Copy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
30.91 MB DOSYA BOYUTU

Copy. Mac kullanıcılarının dosyalarını depolayabileceği etkili ve ücretsiz bir bulut depolama servisidir.

Copy, popüler bult depolama servisleri olan Dropbox ve OneDrive'a alternatif olarak kullanabileceğiniz yeni ve ücretsiz bir bulut depolama servisidir. Dosya ve dökümanlarınızı tek bir yerde depolayarak istediğiniz an ulaşabileceğiniz servisin en önemli özelliklerinden bir tanesi Windows, Mac, Linux, Android, iOS ve Windows Phone platformları üzerinde kullanılabiliyor olmasıdır.

Bilgisayarınız ve mobil cihazlarınız üzerindeki dosyalarınızı senkronize ederek dilediğiniz an dilediğiniz yerden erişim sağlayabileceğiniz Copy servisinin kullanımı oldukça basit. Dosyalarınızın güvende olabilmesi için gelişmiş özellik ve tedbirler kullanan Copy, doğrulama, çift şifreleme ve güvenlik paylaşımı gibi özellikler barındırıyor.

Hiçbir limit olmadan yüksek boyutlu dosya paylaşımı yapmanızı sağlayan Copy ile gerekli ayarları yaparak paylaşımlarınızı sadece izin verdiğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.

Yeni veya alternatif bir bulut depolama servisi arıyorsanız, dosyalarınızın güvenliğinden emin olabileceğiniz Copy'i, Mac'lerinize ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz. Ayrıca programı indirip kayıt olmanız halinde, 15 GB'lık ücretsiz bulut depolama alanı sizin olacaktır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TSR Copy Changed Files

    TSR Copy Changed Files programı sayesinde üzerinde değişiklik yapılmış dosyaları başka bir dosya dizinine saniyeler içinde aktarabiliyoruz.
  • Copy USB Data

    Copy USB Data ile USB belleğinizdeki dosyaları kolayca kopyalayabilirsiniz
  • Roadkil's Raw Copy

    Roadkil's Raw Copy programı ile sabit disklerinizin birebir kopyalarını hazırlamak mümkün hale geliyor.
  • Droplr

    Droplr, Windows kullanıcılarının dosya paylaşım işlemlerini çok hızlı bir şekilde yapmalarına imkan sağlıyor.
  • OneDrive

    OneDrive, Microsoft tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bulut dosya depolama ve yedekleme programıdır.
  • HDD Raw Copy Tool

    Bilgisayarınızın sabit diskini başka bir diske birebir kopyalamak için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir araç.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz