CopyTrans Drivers Installer

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,179 TOPLAM İNDİRME
3.98 MB DOSYA BOYUTU

CopyTrans Drivers Installer, sisteminiz üzerinde iTunes yüklü olmasa da gerekli sürücüleri yükleyen yardımcı bir araçtır.

CopyTrans Drivers Installer, otomatik olarak en son iOS sürücülerini iTunes yazılımı olmadan bilgisayarınıza yükleyen ücretsiz bir yardımcı araçtır.

Program yardımıyla yüklemiş olduğunuz iOS sürücüleri sayesinde bilgisayarınıza bağlamış olduğunuz iPhone, iPad veya iPod Touch cihazlarınızı iTunes olmadan kullanabilirsiniz.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızı iTunes programına ihtiyaç duymadan bilgisayarınıza tanıtmanıza olanak sağlayan CopyTrans Drivers Installer, eminim ki birçok iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcısına ilaç gibi gelecektir.

Bilgisayarınızla iOS cihazlarınız arasında iTunes programı olmadan iletişim kurmanıza olanak sağlayan bu pratik ve ücretsiz programı tüm iOS cihazı sahiplerinin kullanmalarını öneriyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CopyTrans Manager

    iPod ve iPhone kullanıcıları için geliştirilen CopyTrans Manager, kolay kullanımı ve hızıyla iTunes'un karmaşık ve ağır yapısından sıkılanlar için ücretsiz ve hafif bir alternatif.
  • CopyTrans Shelbee

    CopyTrans Shelbee, iOS mobil cihazlarınızdaki tüm verileri kolayca yedekleyerek kaybolmamasını ve istediğiniz zaman geri almanızı sağlayan başarılı ve yararlı bir program.
  • CopyTrans TuneSwift

    iTunes kütüphanenizi yedeklemek ve transfer etmek için bu hızlı ve ücretsiz çözümü bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Microsoft DirectX Drivers (Windows 95) 8.0a

    Microsoft DirectX Drivers size tam bir multimedya desteği sağlayacak bir yazılım.
  • EasyWP WordPress Installer

    Wordpress'in yüzlerce dosyasını tek tek yüklemek yerine yükleyeceğiniz tek bir dosya ile hızlı bir şekilde Wordpress kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Microsoft DirectX Drivers (Windows 98/98SE/Me) 8.1

    Microsoft DirectX Drivers size tam bir multimedya desteği sağlayacak bir yazılım.
  • Slim Drivers (DriverUpdate)

    Slim Drivers, Driver sürücü güncelleme programı, Windows bilgisayarınız için gerekli sürücüleri otomatik bulur ve indirir.
  • Nullsoft Scriptable Install System

    Windows Installer gibi yükleme araçlarını açık kaynak olarak geliştirilen bu ücretsiz program ile kendiniz geliştirebilir ve içerisine uninstall, sistem ayarları, dosya çıkartma gibi özellikler de ekleyebilirsiniz.