CopyTrans TuneSwift

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
10.62 MB DOSYA BOYUTU

iTunes kütüphanenizi yedeklemek ve transfer etmek için bu hızlı ve ücretsiz çözümü bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

CopyTrans TuneSwift programı taşınabilir bir program ve bulunduğu bilgisayardaki iTunes kütüphanesini başka bir kaynağa taşımanızı sağlayan ücretsiz bir program. Eğer dosyalarınız yanlışlıkla silindiyse veya zarar gördüyse kullanmanızı önerdiklerimiz arasında.

İsterseniz sabit diskinize atabileceğiniz, isterseniz de USB sürücünüzden çalıştırabileceğiniz program, Windows kayıt defterinde herhangi bir girdi oluşturmuyor ve böylece bilgisayarınızın temiz kalmasına da yardımcı oluyor. İçerisinde bir sihirbaz barındıran program, böylece kütüphanenizi transfer etmenizi, yedeklemenizi ya da yedeği geri yüklemenizi en hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebiliyor.

Çok kısa sürede transfer işlemini yapabilen program, dilerseniz tam bir yedek almanızı, dilerseniz de sadece son değişiklikleri yedeklemenizi sağlıyor ve sisteminizi herhangi bir şekilde zorlamıyor. iTunes kütüphanesini korumak isteyenlerin deneyebilecekleri en sade çözümlerden bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CopyTrans Drivers Installer

    CopyTrans Drivers Installer, sisteminiz üzerinde iTunes yüklü olmasa da gerekli sürücüleri yükleyen yardımcı bir araçtır.
  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Anvil Studio

    Anvil Studio ev ortamında kayıt için ihtiyaç duyulacak araçları ücretsiz olarak sunuyor.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Focus Mp3 Recorder

    Harika Bir Ses Kayıt edici Program.