Corel Painter Essentials 4

DENEME SÜRÜMÜ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16,573 TOPLAM İNDİRME
62.54 MB DOSYA BOYUTU

Evinizdeki resim stüdyosu Corel Painter Essentials yeni sürümü ile yenilenen çalışma alanları ve yepyeni özellikleri ile fotoğraflarınızı boyama, çizim ve resim yapma konularında profesyonelliğe ilk adımlarınızı attırmaya hazır. Smar

Corel Painter Essentials 4 ev kullanıcıları için tasarlanmış kullanımı kolay bir resim stüdyo programı. Çizim, boyama gibi işlemleri sizin için kolaylaştıran bu program aynı zamanda fotoğraflarınızı tablolara çevirmeniz için gerekli tüm araçları size sunuyor. 2 yeni çalışma alanı ile çizim ve boyama işlemlerinde gereksinim duyabilceğiniz tüm araçlar parmağınızın ucunda.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Corel Painter X

    Fotoğraflarınızı resimlere dönüştürebileceğiniz benzersiz özellikler ile donatılmış profesyonel bir dijital resim stüdyosu.
  • Corel Paint Shop Pro

    Profesyonel fotoğrafçıların tercih ettiği resim düzenleme programı olan Corel Paint Shop Pro ile artık çok daha kolay ve eğlenceli şekilde resimlerinizi düzenleyebileceksiniz.
  • Speedy Painter

    Speedy Painter, hafif ve kuruluma ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz OpenGL destekli bir resim boyama yazılımıdır.
  • TwistedBrush Essentials

    TwistedBrush Essentials içerisinde en çok kullanılan 120 adet fırça bulunduran gelişmiş kullanıcılara yönelik üretilmiş, kullanımı basit bir resim düzenleme programı.
  • Corel PhotoImpact

    Mükemmel bir resim editörü olan PhotoImpact'in yeni versiyonunda da bir çok yenilik kullanıcılarını bekliyor. Kolay ve anlaşılabilir bir resim editörü arıyorsanız tam işinize yarayacak bir program.
  • Virtual Painter

    Resimlerinizi bir ressam gibi gerçek boyama teknikleriyle yapmak ve tuvalinizdeki en ince ayrıntılara kadar kendiniz belirlemek istemez misiniz? Virtual Painter sizin için resimlerinizi birer sanat şaheseri haline getiriyor.
  • Little Painter

    Little Painter, çocuklar için geliştirilmiş olan ücretsiz bir boyama ve çizim programıdır.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!