Corridors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
11,891 TOPLAM İNDİRME

Corridors, Silent Hills P.T.'nin Unreal Engine 4 ile PC'ye taşınmış hali

Corridors, sadece PlayStation 4 için yayınlanmış olan Silent Hills projesinin deneme sürümü olan Silent Hills P.T.'yi PC platformuna taşıyan bir korku oyunu.

Fan yapımı bir proje olan ve ücretsiz olarak bilgisayarlarınıza indirip oynayabileceğiniz Corridors, temel olarak Silent Hills P.T.'yi Unreal Engine 4 motoruyla baştan yaratıyor ve PC platformuna taşıyor. Hatırlanacağı üzere Hideo Kojima tarafından hazırlanan Silent Hills projesi, Kojima ve Konami arasındaki anlaşmazlık nedeniyle iptal edilmişti. Oyunun demosu niteliğindeki Silent Hills P.T.'yi ise kısa bir süreliğine oynayabilmiştik ve tadı damağımızda kalmıştı. Maalesef Silent Hills P.T., PC platformuna çıkış yapmamıştı. Bu bağımsız proje ile nihayet Silent Hills P.T.'nin korkunç atmosferini bilgisayarlarımızda da yaşayabileceğiz.

Silent Hills P.T., birinci şahıs kamera açısıyla oynanan bir korku oyunu. Oyunda tek başına bir evde kapalı kalan bir kahramanın yerine geçiyoruz ve evde gerçekleşen olayların sebebini bulmaya çalışıyoruz. Oyun tamamen kapalı alanda geçmesine ve sizi defalarca aynı koridorlarda dolanmaya zorlamasına rağmen sıkıcı olmuyor; çünkü ev siz içinde dolandıkça evrim geçiriyor, karşınıza sıradışı sürprizler ve bulmacalar çıkıyor.

Silent Hills P.T. oldukça güzel görünen grafiklere sahip, oyunu atmosferi ise benzersiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Silent Descent

    Korku oyunlarını seviyorsanız Silent Descent'a göz atabilirsiniz
  • Silent Rain

    Arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynayabildiğiniz Silent Rain'de, malikanenin sırrını ortaya çıkarın ve piskopat doktora yakalanmayın.
  • SILENT HILL 2

    Efsane geri dönüyor. Hem de baştan aşağı yenilenmiş haline il. Hemen SILENT HILL 2 indirin ve bu efsane oyununun yenilenmiş halini tecrübe edin.
  • Silent Install Helper

    Hazırladığınız programların arkaplanda sessizce kurulması ve kullanıcıları rahatsız etmemesi için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Silent Install Builder

    Bilgisayarınızda her zaman yüklemek zorunda kaldığınız programları tek bir kurulum dosyasında toplamak ve tek tıkla kurulumları gerçekleştirmeniz için hazırlanmış kurulum sihirbazıdır.
  • Silent Eyes Computer Monitor

    Bilgisayarınızın başında yokken hangi işlemlerin yapıldığını merak ediyorsanız işte tam size göre bir program. Bilgisayarınızda kim ne yapmış, hangi sitelere girmiş, kimlerle yazışmış, hangi programları çalıştırmış gibi tüm
  • SCP: Secret Laboratory

    SCP: Secret Laboratory, internet üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz bir korku oyunu.
  • Hide and Shriek

    Hide and Shriek online olarak oynayabileceğiniz ücretsiz bir korku oyunu