CounterSpy

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17,975 TOPLAM İNDİRME
102.87 MB DOSYA BOYUTU

Sistem kaynaklarını zorlayan güvenlik programlarının aksine Counter Spy ile artık bilgisayarınızı yavaşlatmadan casus yazılımlara karşı koruyabileceksiniz.

CounterSpy, güçlü bir spyware ve malwaresilme programıdır. Sistem kaynaklarını çok zorlamadan çalışan bu anti casus yazılımı sayesinde artık bilgisayarınıza sızmış olan casus ve benzeri zararlı yazılımları artık kolayca temizleyebilirsiniz. CounterSpy'ı diğer casus koruma programlarından ayıran en önemli özelliği sistem kaynaklarını çok zorlamadan sistem taraması yapabilmesidir.

CounterSpy yeni versiyon özellikleri:

  • Tarama hızı artarken bellek ve işlemci kullanımı azaltılmıştır.
  • Kolay kullanıcı arayüzü ile sistem sağlığını takip edebileceğiniz görsel grafikler geliştirilmiştir.
  • Gelişmiş Rootkit koruması FirstScan özelliğine eklenmiştir.
  • Active Protection özelliği casus yazılımların kopyalandığı veya açıldığı durumları farkedebilecek kadar geliştirilmiştir.

Önemli! Eğer başka bir güvenlik programı ile CounterSpy'ı aynı anda kullanacaksanız CounterSpy'ın "Active Protection" özelliğini devre dışı bırakmanız sistem kaynak kullanımınızı zorlamamanız için yararlı olacaktır.

Yeşim Halıcı

CounterSpy

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
387 TOPLAM İNDİRME

Sıradışı bir casusluk görevini üstlendiğiniz CounterSpy isimli bu aksiyon oyununda dünya dengelerinin sarsılmasını önlemeye çalışıyorsunuz.

Sony'nin iddialı oyunlarından biri olan ve PS4, PS3 ve Vita için çıktığında büyük sükse yaratan CounterSpy, mobil cihazların da havasını değiştirmeye kararlı, sağlam bir aksiyon oyunu. Oyunda kontrol ettiğiniz karakter, herhangi bir ulusa bağlı olmaksızın soğuk savaş dengelerini korumaya çalışan bir örgütün mensubu. Amacınız, tarafların birinin süper güç olmasına mani olmak. Bölüm tasarımları 3 boyutlu olsa da genel anlamda 2 boyutlu oynadığınız oyunun bazı mekanikleri bize Mark of the Ninja'yı hatırlatıyor.

Görsel anlamda bir ziyafet olan bu oyun aslında bu kadar şık görünürken teknolojinin üst sınırlarını zorlamayı denemediği için bize eşsiz bir deneyim sunuyor. Basit karakter ve nesne modelleriyle birlikte güzel kombine edilmiş renk tercihleri, bugün en son teknoloji ile çıkan cartoon filtreli oyunlara taş çıkartıyor. Üstüne üstlük baş karakterin cool havası ve funk müziğinin hakim olduğu ambiyans sizi bir noktadan sonra oyuna da büyük bir tutkuyla bağlıyor.

Gölgelerin içinde operasyonlar yürüten bir örgütün gizli operasyonlarını gerçekleştirdiğiniz CounterSpy, hikaye örgüsüne de hayran kalacağınız bir oyun. Gerçekçi olayları mizahi bir dille anlatabilmek kolay olmasa da bu oyun bunun üstesinden iyi geliyor. Siz, elinizden gelebildiği kadar az zarar verip görevleri tamamlamakla yükümlüsünüz. Sidecroller ve action karmasının hakim olduğu dinamikler içersinde Metal Gear oynar gibi gizli takılmanız da gerekiyor. Neticede kullanımınıza açık olan tek şey silahlarınız değil ve yakın dövüş tekniklerinizi de işinizi sessiz halletmek için kullanabilirisiniz.

Alper Çetiner

CounterSpy

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME
206 MB DOSYA BOYUTU

Sıradışı bir casusluk görevini üstlendiğiniz CounterSpy isimli bu aksiyon oyununda dünya dengelerinin sarsılmasını önlemeye çalışıyorsunuz.

PS4, PS3 ve Vita için çıkan ve büyük bir ilgi ile karşılanan bir aksiyon oyunu olan CounterSpy, mobil cihazlarda da iddiasını sürdürmeye çalışan cezbedici bir oyun. Belli bir ulusa bağlı olmayan bir örgütün üyesi olan baş kahramanımızın amacı soğuk savaş dengelerinin bozulmasını engelleyerek taraflardan bir tanesinin süper güç olmasına mani olmak. 3 boyutlu bölüm tasarımlarının olduğu bu oyun, platform unsurlarıyla birlikte Mark of the Ninja'yı andırıyor.

Oyunun görsel estetiği son derece dikkat çekici. Grafiksel anlamda devrim yaratmayan oyun, elindeki malzemeyi muhteşem bir şekilde sunup gözümüze bir ziyafet sunmayı başarıyor. Basit karakter modellemeleriyle birlikte renkli karakter ve harita tasarımı, günümüz modern oyunların cartoon stilistiğini güzel adapte etmiş. Bunun yanında oyun içi çalan funk müzikleri de oyuncuyu havaya sokmakta oldukça başarılı. Paralı olan bu oyunun bedelini ödediğiniz zaman ne ek bir oyun içi satın alma ile karşılaşacaksınız ne de reklamlar sizi rahtasız edecek.

Gölgelerin içinde dolanan bir adam son derece gizli olan görevleri tamamlamakla mükellif ve siz CounterSpy oynarken kendinizi bu hikaye örügüsünün içinde buluyorsunuz. Politik bir atmosferin arka planında oynamış olduğunuz kahraman silahla etrafı toz duman etmek zorunda. Elinizden geldiğince az zarara yol açıp görevlerinizi tamamlamaya çalıştığınız bu oyun sidescroller action oyunu olsa da sizden Metal Gear oynarmışçasına hassas kararlar vermenizi de talep edebiliyor. Sadece silahınızla değil, yakın dövüş yeteneğinizle de rakipleri yere sermeniz mümkün. James Bond filmlerindeki avant-garde tarzdan ödün vermeyen bir ajanı oynamak da başka bir keyif.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SpyWall Antispyware

    Casus yazılımları temizleyebileceğiniz ve web güvenliği sağlayabileceğiniz bir yazılım.
  • Webroot Spy Sweeper

    Bilgisayarınıza bulaşan veya girmeye çalışan casus yazılımları engellemek ve temizlemek istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi casus yazılım temizleme programlarından birisi de Spy Sweeper'dır.
  • Malwarebytes Anti-Rootkit

    Bilgisayarlarınızdaki casus yazılımları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir program.
  • RemoveIT Pro

    RemoveIT Pro, virüs, truva atı ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımları tanıyarak bunları sizin adınıza etkisiz hale getirir.
  • SpyCatcher 2007

    SpyCatcher Express internette dolaşırken sizi güvende tutar. Programı kullanan tüm kullanıcılar için casus yazılımlara karşı kesin bir casus koruması sağlar.
  • Riot Isolator

    Riot Isolator ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımların farkında varabiliyor ve daha güvenli bir ortam sağlayabiliyorsunuz.
  • SpyDLLRemover

    SpyDLLRemover adlı ücretsiz program ile bilgisayarınızda bulunan casus yazılımları ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Spy Guardian Pro

    Spy Guardian Pro, bilgisayarınıza bulaşmış olan spyware (casus) programları tarayan ve bulduğunda da anında silen bir programdır.